Феминки, дали знае некоја каде можам да најдам плесирана сукња, на пример нешто вакво, низ нашите продавници. Ми треба за брзо време па доколку порачам од али експрес ке треба да цекам цело лето. Ми значи вашата помош. http://www.aliexpress.com/item/Fash...kirt-Free-Shipping-Plus-Sizes/1209868905.html
Во Пренди ги има во скоро сите бои, со тоа што појасот горе е поширок, но мислам дека можат да ти завршат работа Мислам дека се 320 денари
Има во Теранова, мислам дека беше околу 1000 ден. Сукњата е долга до земја но шнајдерка ќе ти ја скрати за 50 ден Исто има и пократки, со должина над коленици и тие се 300 ден
женски!! ве молам каде да купам ваква капа? низ битола или скопје не е битно, по можност бела не многу шарена ви благодарамм
Ваков модел на сукња како на сликата подолу каде да барам во Скопје? Не мора со каиш да биде, туку важна ми е формата. Од Али да порачам, многу ќе се одолговлече..
Вакви здолништа има низ сите бутици. Баш се актуелни сезонава и нема каде ги нема. Пред месец дена јас си купив од Тејли, а ги гледав буквално насекаде.