Девојки дали знае некоја контакт од девојкава или нешто поконкретно освен Фејсбук како одат нарачки (заинтересирана сум а немам Fb и сакам да нарачам ) https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
vo skopje vakvi espadrili ims bukvalno vo sekoj kjos Il camino , Tommy Hilfiger , Lacoste ,Bershka ..
Каде можам да најдам долг фустан погоден за носење на плажа, по можност бел. Се надевам ме разбравте за каков прашувам, вака некако како на сликиве
Во Бершка,Пул&Беар(по 699 имаше) ,Теранова ,Лц Ваикики ...а ако сакаш оригинал кожни Мона,Манго ,ЛТБ ....
Еве и од мене потврда, јас бев денес во Сити мол , сегде имаше ама не знам колку се останати модели, бројчиња итн не загледував многу тоа..
Обична барам јас, со ластик на ракавите и половината доле, најобична. Се надевам ќе најдам Фала ви многу
Каде во ск можам да најдам лампи со подесување на светлината не мн големи.Во џамбо немаше,во јуск само еден модел имаше.На др место каде да барам?
www.gardemoda.mk e edinstvenata makedonska internet stranica kade sto sum primetila deka ima popust na poznati brendovi... Dali nekoj slusnal za ovaa stranica? ili pak poracal nesto? zainteresirana sum za nivnite proizvodi, ima mnogu interesna obleka i postelnini. Ke mi pomognete mnogu ako mi odgovorite. blagodaram odnapred
Бев пред некое време во Тера Нова и имаше едни шорцеви скоро во сите бои , ми треба некој да ми каже цена ако знае ? хитно ми е
^ Вакви тенки јакнички гледав во Шутка пред еден месец, многу беа убави! За цена искрено не знам. Прашав, ама не ми текнува Е сега зависи дали сакаш марка, нешто поразлично. Ги има и на интернет, зависи дали ти се чека и слично Eј, да, ако не сте од Скопје и барате во друг град, напоменувајте, затоа што јас само за тука можам да препорачам