Каде да си купам во Скопје убав долг фустан за на свадба,да не биде скап многу? Цветен или една боја,не ми треба многу свечен.
Прееска видов во Рамстор во Фиори долг од материјал нешто како жоржет и кај деколтето украсен со каменчиња, имаше црн еднобоен и нешто ко портокалово корална боја, 1000 или 1200 беа. Само тие две бои.
Луѓе ако ви се верува у сред јули кога треба да се на попуст, во Елит 1 600 јакниве скаени и тоа најгрди бои и модели останати господе божееее ејј. Среќа најдов за 1 000 преубава во 26ти Јули и баш ко што барав модел
Во Рамстор конечно ги добиле. Spoiler https://www.google.com/search?q=lady+wilkinson+sword&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=qJDJU-ayMJGp7AaLsICwBg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1600&bih=799
Луѓе знаете ли кај принтаат убаво на маици? И мора ли да е маицата 100% памук? И уште ова-колку пари е (ми требаат боите црна бела сива и црвена) ?
Здраво девојки, дали знаете каде можам да најдам костим за капење - танкини во Скопјево?. Денес гледав низ Сити мол ама не најдов . Вака нешто отприлика барам...
Дали некој знае каде можам да најдам ваков модел панталони...? Боја и материјал не се битни, само сакам подебел појас тесен на струкот (сеедно дали е низок или висок струк) и широко да паѓаат надоле. Барам некои што се лесни за топлово време, значи да не се некој дебел материјал баш како панталони, туку повише како макси сукњите што се. Видов едни минатиот месец на поминување во една продавница, ама немав тогаш пари да си ги купам, и сега не можам да најдам...
Спиди, јас вакви земав од Пренди, пред некој си месец дена. Имаше повеќе видови, и еднобојни и шарени. Баш со вакво ластиче и широко паѓаат, како на сликата. За скромни 220 денари, ама од кога ги имам мислам дека се најпријатните панталони што постојат