Итно ми е, а немам премногу време за да барам.Дали имате видено кратки најобични црни шорцеви за бањање во Скопјево?
Бил некој во Манго? Дали трае попустот, има ли избор? Обично на страната известуваат за попусти, менуваат цени и слично, сега нема ништо Се исплати ли да се скита по жешково?
Јас денес бев, нема ништо посебно. 2-3 модели на фустанчиња летни на попуст по 1400 кожните јакни од 12000 на 8000 обични маички по 400 панталони по 1500 ташните се големите по 2500, а малите по 1500 ама малите минијатурните Тоа беше само на попуст. Зборм за ова во ГТЦ повеќе имаше нова колекција. Или се им е преместено во Сити Мол или се се распродало.
Девојки каде да купам убав албум ,дебел со убави корици?Значи квалитетен барам ..и дали некоја има од оние електронските рамки за слики?како е задоволен од нив?
Ubavi albumi imas vo dukjanite na plasticarskata ulica.Sekakvi ima za eftina cena.....Isto i vo Bazaro.. A za elektronskata ramka , imam jas tatkomi ja kupil uste lani,onaka ja zemal no dali mesec eden ni sedela vo dnevna.Ubavo e ne velam ne no mnogu beskorisno.Za dzabe frleni pari ,barem spored mene... A za toa kako funkcionira nemam zalba sve si e super barem nasata ..
Ваква можеш и сама да си направиш. Јас си имам купено вакви боцки од продавница каде што се продаваат мониста и други додатоци за облека, 50 ден беше пакетче, а внатре имаше доста. Можат да се зашијат на облека но не ми текнало дека може вака и накит да се направи ќе си направам и јас вакви, се што ќе треба е ластикце да се спровне меѓу нив
Во ЛТБ во сити мол ,јас го земав од ЛТБ во тетово во новиот трговски но видов и кај нас го има. ....Скоро ист со овој ,само боите се тегет со бело.Преубав е и материјалот прелесен.2900 го земав јас ама тоа беше пред месец два , ако го има уште сигурно е на попуст