Ако не ти смета да почекаш, имаш на Али за 500 ден - http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 72689.html
Prvo da se izvinam za latinicata od mobilen sum.. E sega, prasanjevo ne e bas za moda ama mi ja zatvorija temata sakam da prasam pa morav ovde. Dali nekoj znae kade i dali voopsto moze kaj nas da se najde od onie caevite arizona? Leden caj e, vo taka sarenki sisenca..?
Во потрага сум по оние фармеркине со кожа на колениците. По можност црни. Без разлика дали по интернетов или по бутици, само да најдам. Наидов на многу туторијали за сам да си направиш но не сум до толку мајстор Ако има некој видено нека пише. Еве нешто вака:
јас немам сретнато тука кај нас нигде, додека бев во Швајцарија си купив од секој вид по едно, и си ги чувам шишенцата, баш се интересни. Ако најдеш некаде низ МК, пиши ми каде, зашто и вкусот им е прекрасен!
Каде да си најдам убава чанта така поголема ама да не е Дуки Дасо и слично пошто ми се скапи многу. Ама да не се оние од 150,200 денари приметливите кинески грди ташни како некои од пазар ептен со желевца што пуштаат боја и рѓосуваат
Каде можам да најдам обично црно ранче и некое место каде што принтаат мајци за помалце од 600 ден. или пак продавница со маички со интересни принтови
Има вакви многу убави во Accessorize. Каде можам да купам цветно венче или мали цветови за да го направам? Некое слично на овие:
Такви има во Џамбо. на втори кат се, таму кај што има блузи некои, долна облека, такви работи. Три пара чорапи се 150 денари, многу се убави.