Во Бершка има такви слични, јас си купив од таму бела. До душа, овие модели ги има скоро низ сите бутици, каде и да влезеш секако ќе видиш ваков модел или сличен.
Во Калиопе видов вакви само повеќе проѕирни,тегет и црни имаше со цветчиња,убави беа и на попуст беа.
Девојки, каде да најдам црни пантолони како шалвари? Не баш широки, т.е. и да се широки, јас имам со што да ги потполнам ))) ах тешко мене со овој газ Да се некој лесен материјал, ама бирам црни или некоја друга потемна боја затоа што се друго уште толку ме шири
Имаше и во Калиопе убави,во повеќе бои и од стварно убав пријатен материјал,види дали останале. ДА и одговорам и на Maribelle ,ваква кошула би требало да има во Бершка,ја гледав на страната нивна,иста беше
Маичкиве со сигурност знам дека ги има кај нас во Скопје ама прашањето е каде? :geek: Ги имам видено некаде ама да ме убиете нема да се сетам
Можеби не е за во оваа тема, ама мислам дека е најсоодветната за да прашам Каде низ Скопјево можат да се најдат вакви(некакви какви било) држачи за кармини?
Првата во Ну Јоркер ја имаше, во Веро пред некое време кога бев, со таква слична сликичка нешто Miami beach пишуваше..
еј ја гледав пред 3 дена не сум сигурна само дали беше теранова или евроазија стварно неможам да се сетам
Девојки се продаваат кај нас фарби на Ревлон и каде можам да купам? Конкретно сте го сретнале ли овој сет некаде?