Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.688
    Допаѓања:
    8.736
    Да не знаете колку отприлика се движат цените на ваквите панталони? Ве молам пишете некој ако знае пошто многу итно ми е.

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
  2. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Мислам дека вакви слични видов во Body line и беа околу 1.500 ама тоа беше пред една недела коа ги видов..

3. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    зависи од каде, иначе можеш да најдеш и за 900 или 1000 ден во елит или во еко,ама мислам дека не се повеќе од 1800 никаде до сега каде што сум ги видела низ гтц и рамстор!

4. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    Kade да си купам уваво цветно фустанче

5. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Багуфче, зависи каде бараш.
    Во Скопје цените им се движат од 1200 до 1800, зависи од бутикот, а и од самиот материјал.
    Има значи, од полесен материјал, а има и некои од материјал баш како што носат мајките панталони на работа.
    Ептен се кренати цените, ако се земе во предвид дека кај нас каснат малку повеќе. Јас во Зара за 13 евра си купив.

6. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Во ЊуЈоркер има нови, прекрасни се. Значи горе како корсет, од средина на стомак почнува цветното, со плави нијаниси е, и по средина има како патент. Преубаво е, јас се заљубив кога го видов. 1600 беше, ќе почекам да го намалат зошто е тазе сега, па ќе си го земам :)

7. mona-li

mona-li Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    9
    цветни фустанчиња во многу многу различни модели видов во еко и елит.. можеш да си ѕирнеш таму

8. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Во Фиори има цветни фустанчиња и ефтини :)

9. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    За Багуфче

Денес во Лептокарија видов прекрасно фустанче со цветен дезен, кратко, струкирано, без прерамки, под градите има бел растеглив каиш и боите се кремави со светло розе...Јас се заљубив во фустанчето..Бутикот се вика Позитив...Иначе цената е 1900 ден , ама се кладам дека ваков модел нема лесно да се најде...Јас од понеделник планирам да си го купам и ќе гледам да ставам слика тука и да ви го покажам...Ќе ги прашам за попуст - ако дадат супер, ако не ќе си го платам 1900... Вреди! :inlove: :inlove: :inlove:

10. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Луѓе доаѓам од NewYorker и не видов фустанче за лек ... сакам пролетно, секојдневно, слепено до струкот и и надоле да паѓа пошироко...како тоа natty што го опиша...Помагајте :)

11. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130

Како нема ништо ;( јас баш сакав утре да одам да си го купам фустанчето што го видов пред неколку дена , се надевав ќе го има уште :( беше баш слично како што го опиша ти, имаше сиви, црни и тиркизни и беше 850 , џабе :D не е фер :@

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    лујџе :D
    каде да си купам убаво памучно фустанче, со долги ракавчиња, по можност црдно, и долго до колена :D да не е над 1200 денари :lol:
    во велес видов едно преееекрасно за 1100 денари :lol: Aма тоа беше оддамна, така да не знам дали уште ќе го има :(
    Mи влезе во срце... и сега барам некое такво :)
    Aјде мало хелп

13. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Феминки да ми кажете ако знаете некоја парфимерија, дрогерија, маркет кај што има попусти на декоративна козметика. Треба да направам еден мини шопинг од сенки, моливчиња, кармини, сјаеви....ама да е онака нормален квалитет и не многу скапо. Несакам од тие ептен ефтини што се на пазарче, зашто страв ми е да ставам на лицево (за лакови нема проблем:) ).....значи нешто онака солиден квалитет, и попустче некое ако има :)
    Тенкју

14. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Па во бјути шоп да видиш :) ја таму скоро си земав сенки и карминчиња по 70денари

На AlicaInWonderland му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Сенките се со лош пигмент.

16. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    еве ти вака повеќе се разбираш :) да ми препорачаш нешто...

17. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.683
    Допаѓања:
    6.580
    Некои патики, ама квалитетни што ќе си ги изнаносам и нема брзо да ги скинам зашто само што фрлив 3600 на старки од Конверс пред едно 2-3 месеци и лом ги направив, зашто имам многу неправилен од и ги кривам нозете кога одам. Може да се и старки, зашто многу ги носам. :)

18. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Јас само сенките можам да ги коментирам од таму, бидејќи имам неколку, и ми се за онака...колку да ги користам, иако над нив поминувам со други. :D
    Јас сум многу задоволна од сенките на Авон. Додуше само од тоа и сум задоволна од таму, не дека се сум пробала. Менхетен сенките се убави исто така, мислам дека не се многу скапи и Кара. Не знам дали уште ги држат. За сјајчиња поевтини, не знам на која цена мислиш ама на Менхетен се со добри бои, а за разлика од Лореал на пример се поевтини дупло. Мене ми ги имаат фалено Golden Rose, за повеќето производи. Се токмам да проверам што имаат, ама се ме мрзи.
    И од сјајчињата на Авон, задоволна сум само од тие со темни нијанси, тоа неутралните бои што им се, светлите нијанси, крш.

На AlicaInWonderland му/ѝ се допаѓа ова.
  19. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам наочари за сонце да си купам, али не мора да се брендирани и скапи...Обични некои, ама со интересен дизајн и сакам веѓите да ги покриваат...Каде можам да најдам? Фала однапред

20. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Евтини, а убави има во Шатци парфимериите.Не сум купила за да знам каков им е квалитетот, ама се наоѓаат убави ;)

На milky-candy му/ѝ се допаѓа ова.