^ https://www.facebook.com/LaMartinaMonroe?fref=ts од тука можеш да си порачаш,само да ти кажам дека најобично со три цветчиња ти е 600 денари хахахахаа Инаку Охриѓанки мене ме интересира како се двжиат цените на патики Најк,Пума,Адидас во спортските продавници и дали има попусти таму? Фала
sakajteme - јас поставив прашање на сајтов каде да купам па најдов и купив од скопје од една девојка едноредно венче со ластик цената беше 250 и не сум задоволна цветчињата паднаа одма... голем љубител сум на цветни венчиња завчера нарачав венче за 200 денари еве линк од девојката која рачно изработува имаше фб профил но гледам го има деактивирано па ми има вратено од креирана страна https://www.facebook.com/pages/Flower-h ... 636?ref=hl ... Anna-Banana - дада има попусти во спортските продавници -30% -40% -50%...
Кај да најдам мало бројче фармерки/панталони што и да се од оние со ликра што се растегнуваат и што се скрос залепени за нога? Боја небитна, може и тексас да се, може и во боја само да не е некоја дреч, повеќе сум по пастелните бои и по можност со некоја пристојна цена. Фала однапред.
Не сум од охрид но штом секаде носат нова колекција сигурно и кај вас е така.Во пума цените беа од 3600 па до 6000.Адидас се исто тука некаде со цени.Додека најк се најскапи зависи кој модел.Таму имаш патики и до 7-8000 ден.што модели има на попуст незнам не гледав
Некој од овие модели тренерки (за вежбање ми требаат), нешто приближно слично, црни или сиви, обични без тракатанци, за најефтина можна цена низ Скопје ? И не ме праќајте во Шутка.
Женски ми требаат најобични црвени едноделни купачи, или не мора црвени ми треба само некаде кај што има едноделни купачи.. Ако знаете каде пишувајтее
Каде да си купам сукњички со висок струк припиени уз тело како за на работа? по можност тегет или црна а да не бидат скапи, да можам да купам неколку. или може шара да има само да биде пристојно
Знае некој кај можам да најда сигурно бели ниски старки 35че или 34че? Во една продавница ми рекоа дека немало ниски детски,никаде не сум можела да најдам. А баш пред некој ден пробав ниски детски крем.. :/
Епа значи Охрид се поскапи,најубаво ич да не одам да не барам да си купам од овде Зошто баш гледав Адидас и Најк беа по 3000 денари,добри патичиња А Пума можеше да се најде и за 2500 денари А за новата колекција да не правам муабет,се е над 4000 денари
Не знам каде да прашам па ајде во темава- како сте задоволни од фармерките од Ваикики? Баш вчера ги загледав и вака на допир многу ми се допаднаа, цената им е сосем океј ама ме интересира што квалитет се, не сакам за некој месец повторно да прекупувам фармерки.
Golemo prodazba: Ul.Prohor Pcinski br 33,Skopje Tel/fax: 071372450 Prodazni Saloni: Avanti Stara Carsija do Zegin Avanti Kisela Voda Do Rampa Avanti Cento Karsi Posta Avanti Gtc Do Vlezot Na Soravia Avanti Tetovo Plostad Ilirija иако у гтц никако не успеав да ги најдам
за овие сум сигурна дека работат во Стара Чаршија по уличката кај зегин втор или трет дуќан од десна страна, во Кисела вода до рампа и во Чент карши поштата (ако незнаеш кае поштата тоа ти е до амбулантата)
Девојки, каде има најубави џемперчиња и блузички од есенскиве колекции, а не прескапи? Не ми се даваат 2000 за џемперче,но но!
Каде да најдам убава спаваќа/ноќница, а да не е многу скапа? Посочете ми некои продавници за долна облека каде што сте купиле или нешто слично. Фалаа