Не е баш темава ама не знам каде да прашам. Од каде да купам вакви чаши како за мартини и од овие другиве? Барам некои со пристапна цена, не ми треба да се кристални или од бог знае какво деликатно стакло, мерак ми е а рачунајте студентски буџет.. Колку би била цена за овие?
Дождливо време само за гумени шаренки чизми за дожд? Каде да ги најдам во Скопје, по ефтина цена, сте виделе ли некаде ефтинки? (упатете ме со мапа, не сум од ск)
Во Џамбо имаш пластични мартини чаши, штоснички се и плус не мора да се секираш дали ќе се скршат. Евтини, нормално, ама не ја знам точната цена.
И јас барам сабота ке бидам ск па ако има некаде кажувајте.roxy i office shoes сигурно имаат но поскапи се.
скопје на пластичарска улица има една продавничка за чаши, вилџани,шољи и такви работи има таму и јас ќе одам тамуу некаде наредната по наредната недела да си земам
баш пред некој ден глеав у migato у city mall, убави беа, шарени и околу 700 денари може таму да видете http://www.skopjecitymall.mk/migato
Женски, каде да купам вакви метални кругчиња, ми требаат за ланче. Во продавниците за никит едно е 5 денари, така да барам поефтина варијанта, голема количина ми треба Фала однапред
Пред 2 години, во тоа продавничето кај Даре Џамбаз колку што ме држи сеќавањето земав за 50тина денари едно лажиче.
Пак за истово ќе прашам. Кај имате видено вакво, ама не поскапо од 1200? Ова го пробав во Страдивариус, ама 2000 е и не ми се даваат сеа толку за мантилче.
Кај да си купам вакви танга,ми требаат хитно . http://www.lingerienewstyle.com/allprod ... Product=28
Има На битпазар една продавничка каде што се продаваат вакви работи на големо во кесички и се многу ефтини. За 50 денари можеш цела ќесичка да купиш
Да Ти кажам искрено и јас сакам да земам купачи вчера видов во теранова многу беа добри во материјалот,но останати се повеќе долни делови и малку потешко е за комбинација,во сара фешн пишуваше купачи за 390 ама не влегов да видам..во њујоркер има останати купачи но и таму повеќето се долни делови и е тешко за комбинирање
Каде низ Скопјево да најдам бели рамки за слики, со димензии како за свадбарски фотографии или може и поголеми. Нешто вакво: