Колку што имам забележано веќе ги нема..ги купив јас поодамна уште кога не беа на попст за 2200 .А после на попуст беа 1200 мислам ...Сепак провериси можеби им останале уште неколку.
Девојки,каде да најдам фармерки со висок струк до кај 1200-1500? вака нешто , само пообични и ваков jumpsuit?
во New Yorker има вакви сиви околу 400 ден. Инаку дали знаете ранци како во акцесорис на други места каде има , таков модел , цена до 2000 ден да е
Каде во Скопје има од оние цветови што ги има на венчиња, исто така ми требаат штрасови оние како циркони, обични венчиња метални без ништо,бисери во разни бои, и синџирчиња за прикачување, ми треба за изработка на накит и венчиња. Можам ли сето ова да го најдам во Ск и каде ?
Цветови и бисери можеш да најдеш на женски пазар, сум купувала и јас од таму, а за другиве работи незнам...
оваква има некаде немора да е оргинал т.е. знам дека нема оргинал , не ни барам ,ама добар феик, има некаде??
Ги има овие во реј бан кај нас,истите ...а ако несакаш оригинал туку ваков модел да се само,мн слични во котон имаше и перфоис
Сакам копија ама со знакче RayBan.Мора да има такви негде, сите други рејбанки имаат копии, гледам многу девојки ги носат
Девојки дали сеуште има вакви чевли во Њу Јоркер?Знам дека има во Манго,но 2000 денари се премногу за овие.
Feminki se izvinuvam na lat.od mobilen sum. Ke ve zamolam ako nekoj znae da mi kaze kade moze da najdam najobicen crn fustan no so malku podebel matrijal do kolena, a gore moze korset,na 3/4 ili dolgi rakavi.Znaci najobicen nisto da nema na nego.Fala
јас лани лето купив од шутка ама без ракави исто како што велиш подебел матријал и до колена незнам неверувам дека уште ги има ама провери за секој случај
Има во Бершка во Сити Мол само што има златен патент одпозади, ракавите се 3/4, а имаш и по прерамнки само е краток - мини исто од подебел материјал е. Цените им беа околу 1500-1700. Прошетај низ Сити Мол секаде секогаш има црн класичен модел на фустан.
На странава имаш и други, мене лично овој ми фати око https://www.facebook.com/2071257561...oe=54CEF4F4&size=400,400&fbid=219516248259568