Девојки, дали има низ градов излезено есенски мантилчиња, јакнички за ова променливо време? Како им се движат цените?
Има во Џамбо (црвена боја се) мислам дека се околу 10-12 во пакување и цена незнам колку им беше ама мислам околу 100 ден.
Vakvo na Philips isto imam jas od Neptun go zemav pred 2godini.Premnogu e kvalitetno i preubavi lokni pravi Za cenata neznam tocno kolku bese no okolu 3000 znam bese
befit ги има на пазар, помалце од 200 ден. се, али јас би ти ги пропорачала поголемите витлери, освен ако сакаш ептен ситно извиткана коса. Пошто се меки уште потенки стануваат. Исто така ако имаш коса што тешко се витка или кратко стои така, би ти препорачала пластични или метални.
каде да најдам од оние здолништа што се растегнуваат и претежно си ги носат на некој корсет и колку пари од прилика се?
каде да најдам од оние здолништа што се растегнуваат и претежно си ги носат на некој корсет и колку пари од прилика се?
Да, мојата коса кратко време стои виткана а каде можам да најдам пластични или метални ако знаеш? И би сакала да се поситни локните бидејќи имам кратка коса.
Ги има и тие на бит пазар, не знам која е цената, али сигурно се далеку поевтини од оние во продавница.
Ова се ретро преси и се околу 3000 денари во Грција, во Vicko и сличните продавници, а кај нас не сум сретнала ама цената толку се движи
Вакви ама пониски, до 5 цм максимум. Знам дека во продавничките на Бит пазар и низ Чаршија има, ама која цена се сеа?
Ефтини нема, а и ретко каде има ваков модел, барем јас не најдов пред неколку месеци. Погледни во оптика Ицо, и на ФБ имаат страна можеби имаат некој ваков модел, ама и кај нив не верувам дека се под 1000 ден.