https://www.facebook.com/vencanicibella.stip?fref=ts Венчаници Бела се од Штип но имаат бутик и во Кочани и доста добри изработки имаат.
Девојки дали може да ми кажете каде во Скопје може да се најдат убави,квалитетни и интересни џемпери скоро во повеќето бутици цената им е од 1500 ден па до 2000,поевтино ретко да сум видела... :/
Можеби не е на место прашањево за оваа тема, но ми треба итно боца со хелиум за дување балони. Дали некој знае каде може да најдам ?
Ми кажаа дека имало вакви слични ташни во Калиопе само правоаголна форма, дали знаете доколку се уште ги има која е цената и на која локација ги има? Фала однапред
Има многу слични такви како од сликата, беж боја и црна мислам. Малку се помали од оваа на сликата или пак мене така ми се чинеше, а формата ми се виде иста. Не знам колку беа точно, дали 1000 или 1200, не ми остана цената во глава.
Во Њу јоркер ги нема повеќе цветните. Вакав чанта во иста ваква сина боја како на првава слика, без амблеми и марки, значи наједноставна? Во Скопје, до кај 2000? Вторава сте ја виделе во Дуки и Дасо и во кое? Баш ваква форма барам, само сликава морав да ја кратам
НИКАКО! Претпоставувам дека не се ни кожни. Значи за 3000 можеш да купиш од Биана или Баргала и тоа кожни и квалитетни, да не ти пропуштаат и да не ти студи на нозете и ќе ги носиш неколку години. Ама моделите им се класични немаат некои модерни. Јас не би дала толку пари за чизми од Пул енд Беар, Бершка, Страдивариус, Зара и сличните. Сигурна сум дека немаат квалитет ко нашиве и дека не се кожни.
Jas od moe licno iskustvo ti kazuvam deka bi dala...imav kratki cizmi lani sto gi zemav od tamu i seuste se super ,nisto ne im fali ,a i ne mi propustaa voopsto A sega pred edna nedela kupiv patiki od pull&bear isto pa ke vidam kako ke izlezat.No do sega so udobnosta zadovolna sum,a i pred nekoj den koga zavrna ne mi propustija
Во Горица Трејд. Квалитетни кожни паричници за мерак. Јас Дуки Дасо не би ти препорачала, оној кој му го купив на дечко ми од таму не издржа ни една година, а истото го приметив и кај мојот. Квалитет нула. Овој од Горица нема мака, маста му ја извади и постојано го носи во задниот џеб , а како за чудо, не е воопшто деформиран.
Во ГТЦ во редот со Горица Трејд, само малку пред неа на едно 50 метри има една продавница за чанти и паричници. Буквално истите паричници ги има за помала цена. Него јас мислам како ќе се погоди паричникот и нема многу врска од каде е купен. Пред неколку години за мене и тогашниот дечко земав од Зелено, по 300 денари беа, еве јас уште го носам, воопшто не е уништен, а и него кога го видов последен пат уште го носеше и изгледаше ко нов.
Женски од кога до кога трае големиот попуст во сара фешн ? мислам дека беше по повод 15 роденден... На тв имаше реклама.