Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Во Шатце очилата 400 денари им се, истите, ама потполно истите на пазар се 200 денари.
    2 пара за истите пари.

Иначе 100 пати сум била на бит пазар ама никогаш не сум била во продавниците кај полицијата. Вчера бев и останав бев :o
    Цветни фустанчиња, панталони, кошули колку ти душа сакаааааа! Цените не се оноа ефтино ефтино (пример фустанчиња 1000ка), ама иначе повеќето беа Страдивариус, Бершка и Пул енд Биар со етикети, со цени во евра, ма све :D Ехххх шферцот ради и тоа како!
    Дури во една продавница редеа вчера и баш рекоа дека уште немаат цени сеа им стигнало. Значи нова роба е. Поточно шлеперот со шверцувана роба сеа им стигнал :rofl:
    Само да најдам некој денар прво таму одам да си пазарам :wasntme:

На milky-candy и FBI им се допаѓа ова.
  2. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    За шминкички има и во Голден Роуз накај Буњаковец, одма спроти ГироМаниа на автобуската :)
    Коа не сум при пари секогаш од таму си зимам и доста задоволна сум, искрено за тие пари.

А за фустанчињата, ма ништо немаше и ја гледав пред некоја недела ама не носев пари и сега жива ќе се изедам :$
    Дај ако некој знае, морнарско, црно, цветно било какво, фустанче да е :$
    Ни пари не се битни :rofl:

На AlicaInWonderland му/ѝ се допаѓа ова.
  3. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    И јас денес бев во нју јоркер и немаше цветни фустанчиња освен едно што не ми се допадна
    Имаше цветни маички и кошулки интересни

4. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    Во манго не сум била оддамна има нешто интересно?

5. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Росонерче а каде се тие продавници, не сум видека полиција кај бит пазар. Да не се оние кај автобуската постројка, кај Зегин аптеката па надолу? :lol:

6. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Луѓе вие што прашувате за фустанчиња, една моја другарка прекрасно цветно си купила од Елит, она горе у ГТЦ што е. 1000 денари го земала ама јас ептен се заљубив во фустанчето. Проверете може има и други интересни

7. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Абе луѓе, сега си го прочитав мислењето каде што сум пишала за цветно фустанче во ЊуЈоркер...
    И видов дека нешто не ми штима... Сум се збунила, значи фустанчето го видов во ЕвроАзија, а не во ЊуЈоркер :D Ме фатила збунка :lol:

На UbavkaBube му/ѝ се допаѓа ова.
  8. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Извинете :$ Веројатно сум се збунила зошто ги гледав во Веро центарот, и нели ЊуЈоркер и ЕвроАзија се едно до друго, па ми се смешале во глава.
    Инаку, фустанчето е отприлика како ова првото на сликава, само што долниот дел е цветен, и нема прерамки, како корсет е.
    :)

На TammyDeyn му/ѝ се допаѓа ова.
  9. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    хахаххаха n.a.t.t.y ни направи забуна на сите тука :)
    Епа феминки се гледаме во ГТЦ 2,3 спрат, негде по скали ;)
    Јас ќе идам утре, па ќе ве обавестам :*

Манго...јас бев пред недела дена иии ми се допаднаа неколку работички, ама ништо спешл... Шо знам..
    Е сега до душа и не барав, туку така, од птичја перспектива хахах... ако побараш може има нешто...
    Ќе поминам и од Манго утре, така да... ќе оставам едно постче кога ќе се вратам

10. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    А во кара има нешто интересно видов реклама дека им стигнала пролетната колекција?
    Извинете замарам ама немам време да шетам имам бебушко дома инаку со задоволство би шетала по продавници деноноќно ихихихи
    Натти се шалиме ни направи збунка ама тоа се случува

11. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Не не, не тие дуќани.
    Полиција има на бит пазар, значи после пазарот да одиш накај атлантик и накај пластичарите, ама од задна страна на пазарот.
    Таму се наоѓа полициската станица.
    Голема бела зграда е тоа :)
    Одма до неа има улица цела е со дуќанчиња.

Иначе ако ти иде добро со мапи еве ти ја полициската станица, а одма ќе ги најдеш дуќанчињата до неа.
    Јас ги најдов нив случајно идејки накај Ил Камино, не она до Зегин баш на автобуската на бит пазар, туку има и 2ро Ил Камино кај полициската станица.
    http://skopje.on.net.mk/?lat=42.0044746 ... 4510809918

На Blanca му/ѝ се допаѓа ова.
  12. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130

Денес бев во Кара ништо убаво немаше се некои теткински цветни дезени |(

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.236
    Допаѓања:
    157.244
    Дечки,каде да си најдам фармерки убави?!
    Цел гтц и бисер ги прошетав,не бендисав ништо.Не сакам избелени,со некои селски парчиња,копчиња,на косо патенти,врагови.Туку покласични,цевка,може ете да бидат и како искинати(не многу,мислам дека разбирате како),ама да не бидат премногу белени,гужвани и задолжително да бидат со џебови на задникот.
    Добро,да не тупам,каде освен во гтц и бисер,можам да начекам добри фармерки?

14. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.757
    Лилит беше во Еко и Елит? Ако не Шутка. Навистина има убави, ама ако ти се оди. До 1000че се таму. Јас си купив пред 3,4 недели светол тексас без ништо белено, значи клот беа, цевка, џебовите им беа добри и ги земав за 500 денари, ама во пазарот. Низ продавниците ти се од 700 до 1000 ден.

15. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Рече дека си била во ГТЦ, ама јас пак да ти кажам. Има едно мало бутикче кај што е влезот на Соравија, пред Милениум, само за фармерки е и има секакви. Не знам дали си влегла, зошто обично на излог им стојат оние што се помодерни, пример спуштени или згужвани, ама внатре секогаш има обични фармерки, без никакви додатоци. Имаат многу убави со ликра, оние што се лепат за кожа а многу се удобни. Фармерки само од таму купувам, не се скапи а квалитетни, имам едни од пред 3 години купени уште се како нови :)

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.236
    Допаѓања:
    157.244
    Бев и во Елит и Еко,ама не бе...многу ми беа...селски со извинување.А плус,се со ликра,а не сум баш за тексас со ликра,си сакам нормален тексас.Значи се поминав во гтц и бисер...без среќа.
    Бев и во тоа кај Соравија,немаше ништо што ми се допадна,не дека сум пребирлива,ама навистина.
    Сакам некои едноставни,од чист,мек тексас,припиени...

Не знам дали мене ми се чини,ама ова Кина ептен зезна работа.Порано можеби повеќе од Турција носеа,ама носеа навистина убави модели фармерки,од убав,квалитетен тексас.

Шутка...уууф...не дека Шутка,него нема да си најдам друштво за до таму,а сама не би да одам.

17. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    Пред некоја недела си купив светли фармерки (една нијанса), цевка, обични - без никакви посебни тракатанци во еден бутик во ГТЦ лево од Кино Милениум, спроти една продавничка со патики Маниа (не можам да се сетам на името на бутиков, инаку има уште еден во Лептокарија, тој мислам се вика Gate)... Не знам колку ме разбра :) Имаат доста квалитетна роба, претежно од Турција и Грција, а за попусти послабо. Моиве ги земав 1200, ама никаде немаше слични, се утепав барајќи.

18. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.475
    Допаѓања:
    251.059
    Во Манго или Бершка би требало да најдеш или во Телли да провереш...таму има добри фармерки, на друго место тешко ќе најдеш

19. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    само да ви кажам бев на шопинг низ скопјево и си купив прекрасно фустанче онакво без прерамки и кратко за 900 денљари крем со потемно крем од лептокарија и едно нешто како зелено кафено недефинирано од порта за 1800 денари баш така свеченки културни и штикли крем едните ги земав 2700 другите 1600 од беверли ајде некој ден ќе ви ги прикачам со слика ;)

20. UbavkaBube

UbavkaBube Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    97
    Кои им се цените на фустанчињата? Од колку до колку денари? (ако знаеш.....) И, Фиори има во Рамстор ама знам дека има уште некој бутик. Каде се наоѓа другиот?? :^)