Stradivarius провери дали се стигнати.Ама не се црни туку маваат на темно лилјава боја.Цената им е 2400 .Ако ги има пиши ми и јас ги чекам.
Во Старивариус во Сити Мол имаш многу убави фармерки во боја, со push-up на задникот. Убаво стојат!Цената им е некаде околу 1400 денари.
Ги има во Страдивариус уште пред две недели ги измеркав така убаво Бордо боја се. Ако може да ме упатите каде да си купам убави струкирани кошулчиња (бела и сина боја) не многу тесни, но не и прешироки, туку нормални. Нешто во овој стил И доколку некој е биден во Шутка во скоро време да ме извести како стојат со есенска роба?
Ашлинг многу слични кошулчиња имап во Мак Џинс, дури и шијат по нарачка. Многу се убави и квалитетни, цената им е од 600 до 1000 и нешто денари.
Јас го знам само она во Капиштец во Зебра Центар катната гаража - мини трговски. Нека кажат другиве каде има на друго место, знам дека има на повеќе локации ама неможам да се сетам бидејќи само тука имам купувано.
За оваа сума ама баш секаде ќе најдеш црна јакна Ем не е некое специфично парче ем не си ограничена со буџет Зара имаат убави модели, кои делуваат баш скапо. Во Њу јоркер не би те советувала, не се исплати да ги платиш толку од причина што ќе ги видиш на попуст за 1000че истите.
Кај да најдам ваква блуза? Не сум видела нигде по бутициве, а мислите можам да најдам во бутик за деца, нормално најголем број? Освен ако негде не сте виделе
Во Куманово има и кај тоа до Грицко, на скали што е. Карши Крсте школата. Инаку да не знае некој кај има вакви или евентуално вака нешто
Тексас елечиња буквално секаде ги има бидејќи сега се во мода многу . Побарај во сити мол ќе најдеш такво какво што ти одговара сигурно.Јас купив во Теранова а другото го земав во ЛТБ ..но видов и во Бершка,Страдивариус исто така ...
Во сите продавници се толку дури и поскапи,затоа што нови колекции донесоа све.Да знаеше на попуст да начекаш пред месец дена имаше убави во Калиопе 2 модела,исто вакво за 399. А јас го земав кога небеше на попуст за 799.Сега некоја поефтина варијанта види на бит пазар ,несум видела но сигурно донеле .Секогаш носат убави капи и шеширчиња.