Каде можам да најдам ливчиња од рози за во када? Вештачки нормално Порано имав едни ама на поклон ги добив и сега немам претстава каде да барам
Каде да најдам слични вакви, црни? Може и со крзно и пониски, разгледував ама ми треба нешто поевтино и ако знае некој точно во која продавница да одам да разгледам
На горниот спрат, има дел кај што се свеќи и такви работи, подетално и јас не знам, исто и мене ми е хаотично таму
Се извинувам на оф топикот.Дали некој видел лимитирано големо пакување од животинско царство чоколадите?Внатре се со постер ,сликички и купон .
^^ Незнам колкаво големо пакување бараш, но во СП маркет гледав вчера такво пакување од повеќе чоколатца со постер и на него пишуваше дека е лимитирано издание. А што е финтата со него? Баш и јас вчера го земав албумот за да почнам да лепам.
Да тоа е лимитираното..внатре треба купон да има.Се потполнува и пракја.Добиваш плишано ранче со производи внатре на домашна адреса
Имаше попусти во Теранова и Калиопе и имаше такви кошули како што бараш. Провери да не останало нешто
Го земав пред неполн медец на попуст беше,за 799 ,а бил над 1000....а сега од новите колекции по продавниците цените им се скоро сегде околу 1200-1500 зависи каде .
imas na bitpazar na prvite tezgi kaj sto ima sendvicari pred femili shop po 500denari ima ubavi taski