Барав во Џамбо вештачки ливчиња од рози за во када ама немаше Да ми предложите на кое друго место би можела да побарам?
buba4e89 Дуки Дасо моментално има 50% попуст и се наоѓат преубави ташни до 600 ден. Ana sweet ако случајно немале во џамбо што ми е многу чудно, онда види во цвеќари, секогаш има.
Побарај на места кои мотаат подароци за свадби мора да има пошто розите се хит моментално за свадбите едно паковање во кое има 100-тина е некаде 30-50 денари
imas vo prodavnicite na bit pazar tie nakaj atlantik komerc na krajot tamu ima se za svadbi i vakvi livcinja ima vo lila, bela i crvena boja po 50 denari vo prodavnicata od leva strana, a vo taa od desna se kako so prelieni boi nisto posebno a se po 60 den.
http://stipka.com.mk/gale/detali/top-50 ... edonija/26 За сите што бараа гумени чизми најверојатно ги има во Страдивариус штом ги ставиле во статијава,најверојатно се тие ако не ме лажат очиве хаха
Слично или исто вакво фустанче дали некој знае каде има да побарам. Моделот да биде нешто слично како сликава, но бојата не мора да е тегет може друга да е.
Swarovski elements, Insieme или некои слични накити каде може да се најдат, во кои златари во Скопје?
Во чаршија имаш сваровски кај Буши (така се вика продавницата). Не сум била подолго време, но порано беа многу добро опремени. А да не знае некој каде можам да си најдам памучни хеланки со тигрест дезен ??