Немам баш и некое време за шетање па доколку некоја од вас знае нека ми каже. Каде можам да најдам мали xs фармерки тесни и не долги многу ( пошто сум ниска, и слаба) и да стојат убаво кај делот v, и да бидат по некоја солидна цена. - Чизми, исто мало калапче тесни 36-ка(5), некои што ги носат сега, да бидат до глуждот пошто да не бидам ко мачорот во чизмички, може со врвци да бидат по солидна цена. Благодарам
И јас се шинав од барање. Што е најтрагично сите се од некој си памучен ефтин материјал кој по само 5-6 носења се прават топчиња. А цените им се болни На крај најдов во Бисер случајно, пошто некако таму патот не ме носи. Бев спремна да дадам повеќе ама за добар квалитет на крај најдов за 1600 во бутик Енџел. Мана му е што има златни копчиња кои јас си ги сменив. Инаку материјалот е одличен. Јас го купив пред 2 недели. Провери дали има уште.
Ako imas vreme pomini vo Kumanovo vo Persin ke si najdes i eftini i ubavi rboti zboruvam i za obleka i za cevli eve link na fb mozes da poglednes modeli i ceni https://www.facebook.com/pages/PERSIN/2 ... 59?fref=ts
И јас имам најдено фино сако во Бисер, ама пред година дена. Не го памтам името на бутикот, знам дека беше на втор кат. Го изнаносев, а материјалот уште е ист. Провери низ тој трговски, мислам дека ќе најдеш.
Феминки ќе ве молам ми треба помош. Барам фустан за мајка ми...свечен фустан за свадба, долг. Е сега пробелмот е што таа е полна и има доста голем стомак...ќе ве МОЛАМ кој знае продавница во Скопје каде што ќе можеме да најдмее фустан за дебели жени да ми пише..Не сум од Скопје а врска немам каде да одам...ве молам известете ме кој знае.... Поздрав и имајте најубав ден.
https://www.facebook.com/ButikEngel Можеби овде Разгледај имаат цел албум со свечени фустани,е сега незнам големините какви им се,можеш и да им пишеш па види што ќе ти кажат Инаку бутикот се наоѓа во Т.Ц Бисер
....во шутка имате јакни од 1000 ден до 2100....и тоа оние исти јакни што низ продавниците низ град можат да се најдат по цени од 2000 ден па нагоре....
Кај можам да најдам долг фустан за на свадба ми треба кај блиски роднини.. ама несакам она ептен свечен со циркони. Некој поедноставен ама модерен во трговскиве центри? Утре идам па да не лутам