Јас скоро секогаш купувам во X-intima, само таму наоѓам 90-95 а да не ми е широк и цврсто да стои. Цените им се пристојни, од 200 до 600 денари се движат. Тука имаш локации https://www.facebook.com/OboeniMomenti
Во моментов не ми треба фустан, но прва прилика ќе го имам во предвид па ќе се пофалам. Фала ти. Инаку знам на која за постари мислиш.... Марди. Имаат комплетчиња и претежно се како за повозрасни жени, точно, но може да се најде и нешто убаво класично и за помлади, за оние кои ја милуваат класиката. Мислам ми стана јасно за каде точно се работи. Ни мене не ми текнува на продавницата но јасно ми е, тука после пролазот има аптекче на ќошето и тука некаде пред Марди би му дошло. Тууу, во август за на свадба го свртев цел град, дури и Бисер, а во комшии не ми текна да проверам. Срам да ми е. Ќе го имам во предвид за друг пат обавезно.
Имаш во Дора по 2200-2400 денари слични модели кожени се и доста квалитетни, а има нешто слично и во Пиетро Шус во ГТЦ приземје до бивша слаткарница Египет, имам гледано кремасти (за црни не ми текнува) по 1900 денари.
Sakam da ve prasam kade da najdam snezno belo kaputce (bez razlika dali e kratko, dolgo). Nemora da e na popust ama da ne otide i nad 5000 Pravam svadba vo dekemvri i sakam nekoe kaputce koe i posle kje mozam da si go nosam
За тие што прашувавте каде можете да најдете кожни пантолони,видете во бутикот Стефанели СМ во Скопје што е има по 750 денари се. Не правам реклама !
Една другарка си купи од Еуроазија околу 2000 денари и капутчето е ТОП! Рашетај се низ град помини од ГТЦ ќе најдеш сигурно нешто.
^Имаш во Њу Јокер мислам ама машки да не беа 1800 тука му беше цената. А гледав и во дуќаните пред Бит пазар, таму беа поефтини , на друго место не ми текнува кај гледав
Каде има во Битола,освен во ТЕРАНОВА исти вакви само црни ии која е цената(поможност некоја по пристојна)??
Devojki ve molam za pomosh sakam da si soshijam kaput 60s stil taka nesho i ne znam lade da kupam materijal za shienje na kaput a ne znam niedno drugo mesto osven Zhenski pazar mi treba Choja ili taka neshto ppdebel materijal ako znae nekoja ve molam za pomosh i chek odgovor
ако сакаш цели црни има во уникат 1990 ден. мислам беа и во продавниците во јавор. А во теранова мислам дека нема вакви сега
каде може да најдам црни фармерки низ Скопје? ама фармерки, а не панталони, јас барав и не можев да најдам