Женски знаете ли дали во Џамбо има сеуште од фиоките за шминки и во кој дел може да се најдат? Во грчкиот џамбо бев пред една недела и не најдов, немаше... :/ Благодарам однапред
Мишела ај ако не ти е тешко постави слика од кошулката. Баш сега разгледував на профилот на Мана ама сите кошулки се движат околу 850 никаде не видов 350. Која кошулка ти ја зема? Едит: овие кошулки ли се?
Моментално во Теранова има најефтина, 499 беа.Во сити мол ги видов денес баш. А имаш и во зара , бершка ,LTB ... но мн се поскапи.
Еве еден update да удрам, купив Планика од Пеко, од 7000 намалени на 5600. Сепак значи убаво сум видела јас лани дека се околу 7000.. Али нејсе, убајна ми се Ногата како во вулкан да ја ставаш
Izvinete za latinicavava od mob sum, inaku imam potpolno isto lance i e od Aldo, nastanato e od sorabotkata na Aldo so Project. Runway. Vo Aldo vo city mall go nema, jas ne go kupiv od Mk, proveri dali mozes da go poracas online. Inaku cini 35–40 dolari. I ne znam zosto pisale nekoi za Zara i uste nekoi, jas bev minatata nedela i ne go vidov... I najmnogu si go sakam vo zivo izgleda mnogu glamurozno. Isto za devojkata shto prasa za kutiibza sminka so fioki ima vo Jambo
Ми треба зимски крзнен капут (не вистинско крзно!), должината отприлика вака како на сликите, може и подолго, а бојата не е важна иако преферирам црна. Немам многу време периодов за шетање, затоа прашувам. Единствено ова што го барам го видов во Зара и мислам дека беше околу 6000 и нешто, што мислам дека е прескапо за вештачко крзно. Идеа каде би имало?
Не знам дали е за тука мислењето, па ако не е во соодветната тема, администраторот нека го премести. Сакав да Ви кажам да си отворите очи кога пазарувате во Дуки Дасо. Вчера купив марама како подарок за една другарка. Во брзањето не ја прегледав детално и кога дојдов дома видов дека на две места има фелер. Во средина на сивата боја, беше ткаено грубо и со бел конец. Нејсе, бев денес да ја вратам, продавачките беа навистина љубезни и немаше проблем да се замени. Ама секоја четврта марама беше со фелер. Или со дупка, или грешка при ткаење, или со различна боја некаде проткаено, ужас. Сепак, со оглед на тоа дека се работи за продавница каде се продава нова роба, а не second hand и плус не е баш ефтина, такви пропусти се недозволиви.
Па веќе кога си била во сити мол во зара ,си требала да погледнеш и во др продавници.Буквално секаде има бунди од вештачко крзно.Во бершка имаше преубава слична на овие а и во страдивариус исто И јас барав да купам за мене вчера баш или ваква бунда убава или елек крзнен и имаше мн избор навистина
https://www.facebook.com/gorica.leathertrade?fref=ts Повели линк од страната на Горица Трејд... А јас да прашам како се задоволни тие што носат од горица чизми..мене некако како да не е вистинска кожа ми стојат, ептен како пластични, а цените им се попристапни од на друго место. Убави високи чизми има за 3000, и плус моментално имаат некоја акција, па добиваш 10% попуст. Ако има некој искуство плс нека пише
Ти благодарам многу, јас го најдов на интернет но за жал само од нивната страна можам да го купам, а тие доставуваат само низ Америка. Затоа ако некој знае некоја друга страна каде би го имало или што знам...затоа што пре пре премногу ми се свиѓа.
Некаде во Скопје убава зимска јакна, значи да држи топло, струкирана, црна или сива? Пожелно би било да има крзно во V-израз, нешто вака Или ваква само подебела
Девојки слушнав дека негде имало 2 пара чизми за 800денари.Знаете каде има такви продавници? Фала однапред