1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Во Зара

2. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Ваква кошулка?

image1xl.jpg

3. KittyT

KittyT Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    150
    Женски знаете ли дали во Џамбо има сеуште од фиоките за шминки и во кој дел може да се најдат? Во грчкиот џамбо бев пред една недела и не најдов, немаше... :/ Благодарам однапред :)

4. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.693
    Допаѓања:
    8.644
    Мишела ај ако не ти е тешко постави слика од кошулката. Баш сега разгледував на профилот на Мана ама сите кошулки се движат околу 850 никаде не видов 350. Која кошулка ти ја зема?

Едит: овие кошулки ли се? [​IMG]

5. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.757
    Zara,Stradivarius ,Parfois ,Accessoriez ...

На jelly888 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.757
    Моментално во Теранова има најефтина, 499 беа.Во сити мол ги видов денес баш. А имаш и во зара , бершка ,LTB ... но мн се поскапи.

7. Simonche-to

Simonche-to Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    16
    Kaко тие лево имаше во Адидас во Скопје,знае некој дали има сега негде? Немора да се на попуст :D patiki levo.jpg

8. AhThatFemaleProblems

AhThatFemaleProblems Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    200
    Еве еден update да удрам, купив Планика од Пеко, од 7000 намалени на 5600. Сепак значи убаво сум видела јас лани дека се околу 7000.. Али нејсе, убајна ми се :) Ногата како во вулкан да ја ставаш :D

9. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    :inlove:
    Izvinete za latinicavava od mob sum, inaku imam potpolno isto lance i e od Aldo, nastanato e od sorabotkata na Aldo so Project. Runway. Vo Aldo vo city mall go nema, jas ne go kupiv od Mk, proveri dali mozes da go poracas online. Inaku cini 35–40 dolari. :) I ne znam zosto pisale nekoi za Zara i uste nekoi, jas bev minatata nedela i ne go vidov... I najmnogu si go sakam vo zivo izgleda mnogu glamurozno. :inlove: Isto za devojkata shto prasa za kutiibza sminka so fioki ima vo Jambo :)

10. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    Ми треба зимски крзнен капут (не вистинско крзно!), должината отприлика вака како на сликите, може и подолго, а бојата не е важна иако преферирам црна.

Немам многу време периодов за шетање, затоа прашувам. Единствено ова што го барам го видов во Зара и мислам дека беше околу 6000 и нешто, што мислам дека е прескапо за вештачко крзно.

Идеа каде би имало? :?:

11. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.672
    Фармерки со висок струк, до кај 1200 ден.

12. ivancekitty

ivancekitty Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    6.539
    Bersha 899ден :)

13. La.femme

La.femme Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    111
    Не знам дали е за тука мислењето, па ако не е во соодветната тема, администраторот нека го премести. Сакав да Ви кажам да си отворите очи кога пазарувате во Дуки Дасо. Вчера купив марама како подарок за една другарка. Во брзањето не ја прегледав детално и кога дојдов дома видов дека на две места има фелер. Во средина на сивата боја, беше ткаено грубо и со бел конец. Нејсе, бев денес да ја вратам, продавачките беа навистина љубезни и немаше проблем да се замени. Ама секоја четврта марама беше со фелер. Или со дупка, или грешка при ткаење, или со различна боја некаде проткаено, ужас. Сепак, со оглед на тоа дека се работи за продавница каде се продава нова роба, а не second hand и плус не е баш ефтина, такви пропусти се недозволиви.

Последна измена: 1 ноември 2014
    На Elence93 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.757
    Па веќе кога си била во сити мол во зара ,си требала да погледнеш и во др продавници.Буквално секаде има бунди од вештачко крзно.Во бершка имаше преубава слична на овие а и во страдивариус исто :)
    И јас барав да купам за мене вчера баш или ваква бунда убава или елек крзнен и имаше мн избор навистина :)

На zarah му/ѝ се допаѓа ова.
  15. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    332
    Допаѓања:
    1.583
    https://www.facebook.com/gorica.leathertrade?fref=ts Повели линк од страната на Горица Трејд... А јас да прашам како се задоволни тие што носат од горица чизми..мене некако како да не е вистинска кожа ми стојат, ептен како пластични, а цените им се попристапни од на друго место. Убави високи чизми има за 3000, и плус моментално имаат некоја акција, па добиваш 10% попуст. Ако има некој искуство плс нека пише :*

На Butterfly.girl5 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.404
    Допаѓања:
    77.638
    Слично како на последната слика имаш во Mega Fashion за 2000 денара.

На zarah му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Sweet-Mila

Sweet-Mila Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    30
    Девојки дали има сега попусти на Converse ? :)

18. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.577
    Ти благодарам многу, јас го најдов на интернет но за жал само од нивната страна можам да го купам, а тие доставуваат само низ Америка. Затоа ако некој знае некоја друга страна каде би го имало или што знам...затоа што пре пре премногу ми се свиѓа. :inlove:

19. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Некаде во Скопје убава зимска јакна, значи да држи топло, струкирана, црна или сива? Пожелно би било да има крзно во V-израз, нешто вака a.jpeg

Или ваква само подебела img-thing.jpg black-zara-jacket_400.jpg dset49-lblack-leather-black-jacket-coat.jpg

20. swath.a

swath.a Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2014
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    21
    Девојки слушнав дека негде имало 2 пара чизми за 800денари.Знаете каде има такви продавници?
    Фала однапред :)