@dijana8 Си го пишала постов три пати и во другата категорија исто ко божем незнам каков неизмислив и мистериозен производ бараш Се шалам ... Карирана кошула имаш буквално во секоја продавница па и во локалниве што не се толку познати. Сега се ИН и секаде ги има.Пример имаш убави во Бершка,во неколку бои,во Страдивариус ,Во Теранова поефтини модели на такви кошули ,па во Зара има убави мн ,во ЛТБ ,во Лакосте..... Во Ваикики ,во Тејли ,во Мана и сл ... Се надевам ти помогнав
од мобилен сум уклучена и нешто ми се укочи затоа и неколку пати се прати....извини ако ти засмета тоа . инаку фала ти за помошта само ако можеш да ми кажеш како се движат цените ? Ч)
Секако Во Бершка имаш по 1400 ,1700 и по 999.Сите модели се слични само некој се подолги а некој пократки и пострукирани. Во теранова по 699. Во страдивариус по 1390 се ... Во Мана колку што забележав на страната нивна на фб ,околу 600 мислам дека беа ... итн.
Во Артурс ги има, некаде околу 200 евра се, јас ги имав во средно и ги носев многу, квалитетни се ама скапи
Има во скопје мислам продавница Lusido shoes провери таму. https://www.lusido.mk/Женски-обувки-c21.html еве и ја страницата на интернет што ја имаат
ГОООООЛЕМО ИЗВИНИ ОД МЕНЕ мислам дека имаше и во Скопје бидејќи кога бев таму загледав продавница ЛУСИДО но не било тоа но се порачуваат и онлајн УШТЕ ЕДНАШ ГОООООООЛЕМО ИЗВИНИ НЕМА ЉУТИШ
3000 до 4500 ден. одприлика се високите. Но природна кожа се сигурно си упатена и квалитетот на ниво им е.Мајка ми често купува од нивната марка и е презадоволна.Поготово од чизмите.Топли се и не пропуштаат.
Девојки каде можам да најдам вакви огрлици по нормална цена до крај 1000-1500 денари Немој да ми кажете само за таа страната на фб што е оти цените им се се' над 100 евра,дури имаше една што е 200 евра. Ви благодарам однапред
Вака сега, денес бев во Горица Трејд и се уверив дека се големи лажомани. Чевлите/чизмите што ги продаваат и дел од ташните немаат врска со кожа. Сто пати ги прашав дали е тоа вистинска кожа, тие ми викаат да- било тенка и пресована кожа ^) каква е таа?). Мислам дека нема врска, се познава дека се гума. Посебно се познава на тие чизми што треба да бидат како превртена кожа- платно чисто. Јес да се поевтини, ама зошто изричито кажуваат дека се кожа? Друго, дали Саб од Охрид, имаат некоја продавница во охрид, во склоп на фабриката, кај што се продаваат поевтино отколку во Свон шус на пример, пошто таму ми се некако скапечки, а си бендисав едни од Саб. Трето, од кога на Баргала чевлите/чизмите имаат иста цена во продавницата од фабриката и во продавници кај што продаваат нивни производи? Стварно не се фер...поскапи се годинава од лани. Сакам кожни чизми ама под 5000 никаде не се наоѓаат Фала многу, пријатно
Вакви масивни огрлици имаш на многу места .На бит пазар сигурно има за мн ниска цена а истите ги има и на алиекспрес 100% за уште пониска но понакинџурени се и многу лоша копија на овие и во квалитет и во све. Еве ти слични во бершка и страдивариус а и мн други модели имаат освен овие. И во Зара исто така околу 1000 и нешто им се сите .Јас го имам второто по ред со белите камења веке месец дена и супер е вреди за парите ств ...1400 е конкретно тоа.
Dur se snajdov na noviov forum nemam sednato nemav kompjuter, pa zatoa i ke mi prostite za latinicava seuste nemam poddrska MK za orglicava neznam dali imas najdeno no ke proveram vo Dracevo ima edna prodavnica za bizuterii e i dosta eftina e a nema sto nema...ke te izvestam ako ima nesto vo ovoj stil pa ako ti odgovara mozes da odis i da vidis
Ана Банана, ако си спремна да дадеш до 1500 денари, Зара дефинитивно! Мене лично нивните модели ми се преубави и и да имам повеќе пари не би купила од друго место. Исто така на e-bay имаш ептен убави модели (од кои повеќето се копии на Зара и сличните) за 7-8 долари, но ти треба pay pal картица..
Каде да си купам убаво огледалце за во ташна? За поклон за мајка ми е, па да биде така пофенси, али без циркони и такви светки (и да не е со нарачување)