Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.344
    Допаѓања:
    76.713
    Девојки каде можам да си најдам ваков шешир или нешто слично??

На ivancekitty му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.757
    Шешири,ахх ги обожавам. :D Буквално секаде ги имаш.Во сити мол(Страдивариус,Бершка,Калиопи,Теранова,Перфоис...) Јас сега најновиот што го имам од АСОС го порачав.Можеш и таму да разгледаш,имаат многу убави.Ако ти се чека секако,додека стигне :D

На jelly888 и macka91 им се допаѓа ова.
  3. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.344
    Допаѓања:
    76.713
    Фала ти :)

4. ivona29

ivona29 Активен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2013
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    30
    шешири имаш и во рамстор во акцесорис, а до него е и перфоис може и таму да има

5. pinky16

pinky16 Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2014
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    4
    DALI NEKOJ OD VAS MOZE DA MI POMOGNE I DA MI KAZE KADE IMA KAPUTCINJA I PO KOLKU PARI SE I AKO SLUCAJNO NEKOJ BIL VO SUTKA DA MI KAZE KOLKU SE

6. pinky16

pinky16 Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2014
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    4
    crop top imase vo caliope bese 60 ili 90den ne sum sihurna

7. rak1

rak1 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    45
    Кај можам да најдам мидер (танга) а да биде висок до под градите. Има во САРА фешн ама е 900 ден. Некоја поефтина варијанта? 500-600 ден? Итно ми е мноогу :(

8. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    324
    Допаѓања:
    1.490
    Ова прашање го поставив во тема хеланки, никој не ми одоговори па ги поставувам тука: каде да најдам убави памучни хеланки (значи не од оние како најлон што дури и некој отсјај имаат). Ми требаат само за вежбање, нешто што е добро и кога ќе се испотиш..а овие другиве некако не ми изгледаат практични за тоа (јес да на нив не остануваат коленици, и не се порзираат колку другите). значи не ми се за модирање ами да ми дишат нозете :D

Друго, каде да најдам јога мат? Значи прашав во џамбо, немаа, прашав во бриколаж и во вучко кај универзална и таму немаа. :/
    Tnx

9. f.e.m.i.n.k.a

f.e.m.i.n.k.a Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    764
    Девојки дали некоја знае каде да најдам памучна блуза како боди тесна ама да не биде на закопчување значи обична и отворена а не како ролка...многу ми треба а не знам кај има...поздрав

10. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    906
    ^^ леле јас денес цел гтц го свртев за хеланки обични памучни да најдам и нигде не најдов. Вчера и во бисер барав, ама слабо. Или се со ластик доле некој дебилен, или се со некои патенти, анимал принт траки, "кожни" детали... фуј :puke:
    Оние што се по продавниците за спортска опрема ми се прескапи. 2000 денари за хеланки не ми се даваат, а тие па што се dry fit се над 3500. Ненормални! Во најк имаше едни што беа 5500!!!
    Ако знае некој каде можат да се најдат хеланки црни, памучни, обични, без ништо на нив нека каже.
    А јога мат имам гледано во sport vision ама по 1000 денари беа. Имам видено и вo runners во ГТЦ, карши спицикато, мислам таму беше околу 700 денари.

На b.o.n.i му/ѝ се допаѓа ова.
  11. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.757
    Види во темата што последно си купивте,постирав ја два пара хеланки што ги купив вчера.Едни од тие ми се за вежбање,за по дома и сл.Мн убав материјал се,од страна имаат и како проѕирна линија,баш како што викаш да ти диши ногата :P :)
    А и други модели на такви и слични хеланки имаш во истата продавница(Бершка).Разгледај.
    Можеш и на нивната страна да отвориш и да видиш,и цените како се движат и какви модели имаат.

На b.o.n.i му/ѝ се допаѓа ова.
  12. elena152

elena152 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дали знаете каде се продаваат црни чорапи дебели над колена? :)

13. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    952
    Допаѓања:
    6.483
    Баш пред месец дена негде отприлика си купив памучни хеланки од Sara Fashion и супер се, ги земав 200 и нешто денари мислам и имаше неколку бои: црни, тегет, сиви и кафеави.
    Сеа планирам да си средам уште 1 пар за вежбање. :)

На b.o.n.i и cocopuff им се допаѓа ова.
  14. ilovecupcake

ilovecupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    77
    Каде во Скопје можам да најдам кожени панталони/хеланки, може да се со патенти на нив но и не мора и што е најважно да се со подолги ногавици, ко за височки девојки? Тие што ги видов во Зара се прескапи и плус доаѓаат ко до под колена.

15. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    9.188
    @ilovecupcake јас имам купено од (мислам дека се вика) Top Fashion (знакот е во розева боја), точно кај стара рампа, голема продавница и сè е по цена од 220 ден.
    Ми се покажаа доста квалитетни, многу сум задоволна ;)

16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Памучни хеланки имате на пазар за 100-150 денари, исто така има и во Теранова во сите можни бои ама незнам цена. Лично не сум задоволна од тие од теранова, ми се испокинаа одма, подобро земете си од пазарче.

17. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.757
    Во Бершка.Имаш неколку модели на кожни панталони/хеланки.
    Види на нивната страна ако ти фатат око некој,ги имаат сите и кај нас во сити мол.
    Јас земав кожни панталони со патенти горе како хеланки се исто ,пред некој ден таму.И супер ми се погодија,подолги,мн се удобни за носење што е најважно и се вклопуваат во секоја комбинација.Е сега поскапи им се можеби да,околу 2000 ,но си вредат за цената дефинитивно и не се споредуваат со некој кожни од по 300-400.А иначе и јас сум висока и подолги нозе имам,и овие таман ми се со должината,како што треба.

18. noname35

noname35 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    7
  19. kate89

kate89 Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.562

Кажи ми отприлика што друго облека има во продавницава?Мислам дека еднаш имам купено сукња од таму, но не сум сигурна дали е истата продавница.Кога го прочитав постов се потсетив на местово:)

20. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    9.188
    Воопшто не ми текнува, лани ги купив (или на пролет)... Ама памтам дека е голема продавница, имаше пижами, трењерки, сукњи и ако не се лажам и кошули, а мислам дека има и машки дел ;)
    Мислам дека има задоволителни парчиња за таа цена :)

На kate89 му/ѝ се допаѓа ова.