@Mishela ќе најдеш сигурно. Поквалитетни им се турска роба претежно носат, а не како janni & jenni shoes
Bershka и Zara, имаат и модели целосно кожни кои им се,и од напред и од назад,а имаат и панталони/хеланки на кои само делови им се кожни а останатото е ликра,памук, превртена кожа или сл. Види ги и на страните нивни ги има.Јас мислам дека на друго место нема поубави и толку мн избор.
Не само Janni & Janni, отварајте очи кога станува збор за чизми. Во продавницана Дора го ГТЦ гледав едни кратки 2500 за на крај истите да ги најдам на битпазар за 1200
Значи кога се купува нешто што не е брендирано прво се оди Шутка,Бит Пазар, Певекс, Пренди, се за 300, па после се шета ГТЦ, Бисер, Буњаковец, Беверли Ќе заштедите пари,ама не и време
Епа баш ова и јас го зборев. Пола од продавнициве низ ГТЦ кои до сега сум ги сметала за така со поквалитетна роба почнале да носат роба која ја има буквално Шутка и Бит пазар. И реално за таа цена, 1500 денари не знам колку би можеле да се најдат квалитетни чизми. Биана да има добри модели ама кој не може да дозволи да даде поголема сума на пари, едниствен излез му се баш овие продавници. Ако веќе не купуваш некоја поквалитетна марка, повеќе се исплати да купиш од Janni & Janni на пример не од некоја од ГТЦ, баш поради горенаведената причина.
Пишав во некоја страна поназад и слики ставив неколку. Во Бершка,Страдивариус има мн избор на подолги џемпери.Во Зара исто,но поскапа варијанта ти се. А забележав во петокот и во Калиопе и Теранова,дури некој и на попуст беа. Еве ти конкретно во Бершка,а имаш и уште многу др модели. Нез дали бараш со или без копчиња.
женски каде во Скопјево можам да најдам чизми до или над колена но со подебелка штикла, така да можат и на работа да се носат...
Кај може да се најде пењуар.. од оние кратки за над пижами ви текнуе?? Ми спомнаа дека имало во џамбо.. дали некоја има купено/видено... и мислење? Да знам да тркнам до таму утре..