ееее еве ни го во бершка мн е убав ама па 4 700и нешто многу http://www.bershka.com/mk/en/woman/...leather-detail-coat-c1132019p4126810c555.html
Не е баш такво, не ми се допаѓа ова некако е широко, не тагувај по него не е убаво! И кај ракавите не ми се допаѓа.
девојки дали во скопје има некаде адидас тренерки ако не се лажам беа црни атие 3 линии од страна како цветни шаренки беа и цена ако може од прилика итно ми е сакам да си купам
бев во сити мол и си купив јакна не многу дебела тексас боја со бело како крзно на капуљача не знам како се викаше 1490 на попуст 1290 денари и фармерки со висок струк во бершка 1490 денари
хаха да не е такво , ја го имав пробано кремастото ама незнаев дека е тоа тоа ич не стоеше убаво и мн лоша должина имаше
Девојки,почнав да си барам фустанче за Нова Година,но секаде каде што разгледав не најдов онакво какво што имав замислено Моделот нешто вака отприлика,надоле да е широко,ракавите да бидат до лакти,бојата и дезенот НЕ како на сликава.И материјалот сакав да е онаков како за зимски фустанчиња,не се разбирам толку со стручен термин да го објаснам хаха Хелп
Има преубави и доста дебели во Pull&Bear. Вчера си купив вакви, повторно, од Pull&Bear. Јас ги земав на попуст за 1490, редовна цена им е 1990. Слични има и во Bershka.
ima vo tip top vo ramstor vo podrum, imaat golem izbor i ne se skapi, jas si kupiv vo februari ovaa godina i gi iznanosev. sekako ako imas pogolem budget mozes da razgledas vo city mall
јас барам кожни ракавици, не мора вистинска кожа, бидејќи се прескапи, но нешто убаво. ако има некоја идеа
Девојки да не знаете каде веќе има попуст на шпиц штикла?Во chantel искрено не ми се купува набутани цени а после ги даваат по 500денари лани така се зезнав кај нив..ме изгореа со цени лани,после тоа сите другарки си ги купија по 500-600ден истите кај нив и ми беше мака...