хаха нема врска отприлика знам кои се цените тоа ми помогна па ке идам ќе си разгледам,ако знае уште некој друга продавница уште поубаво да направам споредба
Бордо земав јас од Њу Јоркер,но не се целосно кожни.Делови само.А и повеќе како хеланки се. А целосно кожни панталони црни има во Бершка и Зара убави. И овие бордо во Зара.
Ме интересира каде можам да најдам ваква јакна (парка) зелена или крем со цена околу 3000 или нешто така зошто во Бершка,Зара итн итн по 6000 денари се тие со крзно , некое место во скопје каде има вакви???? И вакви чизми да не сте виделе? над колено и тесни црни или крем? Инаку се презаситив од купување во Сити мол и горенадевените места па дали имате да ми прерорачате некои местенца каде исто има убави работи?
ќе ја искоистам сликата на IloveScience, вакви кратки панталончиња, немора светкави да бидат само да стојат убаво
Дечки сакам да купам Монопол Игра. Барав во Вучко вчера и Џамбо меѓутоа или беше многу детска или на српски јазик. Значи ми треба некоја за повозрасни и по можност да биде на англиски или пак на македонски јазик. Ќе ми завршите мнооооогу голема работа. Благодарам
Види во Рамстор маркетот (порано имав гледано) или пак види во КРШ (имаат разни видови на друштвени игри, па сигурно имаат и Монопол) и некои слични продавници за ирачки.
Ми требаЧ - места каде би имало убави чизми - голем шал или марама - јакна зелена или крем (парка) - убави модерни џемпери - кошули карирани или така нешто за под џемпер (освен Сити мол, имам погоре мислење оставено со повеке инфо, итно ми е)
Сето ова на едно место во сити мол можеш најубаво да гo најдеш.И избор имаат и модерни работи,како што нагласи. Но ако веќе толку несакаш таму прошетај низ Гтц ,би требало и таму да имаат избор и убави работи.А и некои локални продавници низ центарот или пак во други населби.Не сум запознаена баш со нив,ако знае некој друг нека ти посочи. Мојот избор секогаш е сити мол.На едно место имаш све и мн избор и квалитет и убави парчиња на облека. А за убави и квалитетни чизми види во Пеко,Биана,Бата,Офис шус..
Каде можам да најдам вакви чизми како на сликата, високи над колена, антилоп, на височка штикла, без платформа, не мора да се црни... Најдов во Баргала денес, ама штиклата некако ниска, ептен тесни и 3.500 за чизми што не се кожни не давам... Некое друго место кај сте виделе?