@Hinebrra 250 + високите чорапи со силикон. Подвезици 150 најевтините. Секако и на двете зависно од квалитетот цените одат на горе ( ама и ефтиниве се со асален квалитет и одлична естетика ) Подвезици во Jавор, првиот дуќан лево, па и тој после него. Високи чорапи во речиси сите чорапари, Сара Фешн... Ова е каде јас ги купувам, во време кога не располагам со голем буџет. Инаку има во Лиска посолени, и во продавницата за долна облека на шеталиште, најдолу.
https://www.facebook.com/BelissimoG...3770559360643/773770496027316/?type=1&theater eve tuka ima slicna na ovaa
Нон стоп сум таму дури мислам и ме сомничат обезбедувањето за нешто хаха, на памет ги знам и работитте веке и скоро се купувам таму, не дека не се убави на крајот пак од таму ке купам но сакав нешто друго да разгледам а и јакните се по 6000 а сакав до 3000 некаде да најдам таква
Девојчиња... каде да си најдам убав и топол капут... ама таков да е штосен малку не класика. Не е важна цена. И да не е црн...
Парка како на првата слика што ја имате постирано имаше пред десетина дена во Еуроазија 3500ден со крзно и капата иста како на сликата
Бордо или бургунди цевка панталони да не знаете каде можам да најдам? И окер потенко широчко џемперче? И цени да не знае некој?
Страдивариус.. А за окер џемперче разгледај исто таму или во Бершка,Зара,Пул&Беар..Цените одприлика им се движат од 1000 па до 2000,2500,со исклучок на некои кои се уште од сега на попуст.
Мишела на пазарче За другиве не знам ама на Битпазар имаш на неколку места низ тезгите кои се спроти зегин. Обично на почетокот каде што се продаваат чорапи или долен веш и маички има и хеланки. Моите сите што ги имам се од таму, и баш се подебели не се проѕирни воопшто јас ги носам под фармерки и баш топлат И квалитетот е повеќе од добар, ниту се прават на колената како испакнатини ниту пак се прават целите како топчиња. баш убаво затегаат
денес видов во терранова центар по 400ден суќни црвени,сиви,црни,плави ама некако чуден ми беше материјалот т.е незнам ни со материјал е тоа хах...провери си