1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. kate89

kate89 Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.562
    Во Стружанка знам имаше еднобојни само, мене со овие нијанси шарено ми треба.

2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Во Џабо имаш и во Рамстор имам видено, карирани, шарени, новогодишни секакви имаше. По 400-500 денари се.

На kate89 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. t-sweet

t-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    580
    Допаѓања:
    6.155
    Да провериш во џамбо:wasntme:

На kate89 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.236
    Допаѓања:
    81.790
    Вакви имам гледано во црквите, на местата каде што се продаваат свеќи, белегзии, ланчиња. Не знам како се движат со цените.

5. male

male Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    174
    А некој друг предлог за слава.. Вино бомбониера веќе имам носено...станува збор за слава на дечко ми..он секогаш вика нема потреба да носиш ништо и онака си како дома..но сепак, совест не ми дава така да отидам..па овојпат решив да сум покреативна малку :)

6. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.236
    Допаѓања:
    81.790
    Многу ти е убава замислата, јас лично би се израдувала на нешто вакво, сакам вакви работи.
    Тоа и се носи за на слава обично - вино и благо. Навистина не знам што да ти предложам, ако можеш да најдеш ваква амбалажа поклонот ќе биде супер. Или пак, види го линкот што го постирала членката претходно, можеш да најдеш некоја убава порака во духот на славата или едноставно само со датумот напишан на етикетата. Симболично, за да не ти биде незгодно дека не си однела ништо, а си сакала. :)

На mims-89 и male им се допаѓа ова.
  7. Bradshaw12

Bradshaw12 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2013
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    40
    Фала ти многу, баш таму најдов како што сакав и си ги купив :)

На Zumbulce9 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Ако не најдеш тоа можеш да купиш икона од светецот чија слава ја чекаат. Помини во некоја поголема црква мора да имаат такви работи. Јас шишињата сум ги гледала и по тезгички пред црквите обично кога се собираат така на некои поголеми празници.

9. Kom.pot

Kom.pot Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    1.825
    Не знам дали е за овде прашањево, но доколку некој знае Ве молам за одговор.
    Каде да најдам албум за слики, но да биде поинтерсен, штосен нешто како на сликата? (Да не е од алиекспрес зошто за Нова Година ми е за поклон, нема да стигне дотогаш)
    alb.png ddd.png

10. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.404
    Допаѓања:
    77.646
    Ќе си се самоцитирам за да не ме забраете во случај да ја видите сукњава. ,:D

На mirandaa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.004
    Допаѓања:
    6.747
    Утре конечно идам во потрага по топла дебела зимска јакна, па би ви била благодарна ако имате негде видено нешто вакво како на сликите.
    Од внатре со крзно или нешто слично за да заштити од ладново, докај 3500 денари.

6543073506_2_4_3.jpg 6597073707_2_4_3.jpg

12. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.085
    @rainbowec , се ми се чини дека такви јакнички гледав во Pull and Bear во Сити Мол но не знам како им се движат цените.

13. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.236
    Допаѓања:
    81.790
    ^ Истите јакни ги гледав и јас во Пул ен` Бер, по 100 евра се, ептен се скапи, а многу убави. :(

14. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    Во Бершка исто има такви јакни :)

15. IloveScience

IloveScience Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    31
    Исто и јас постирав две мислења каде што барам ваква јакна за таа цена, у бершка и пул анд беар се многу убави ама не ми се дава 6000 денари ... Во некои споредни бутици или некои места некој да не видел????

16. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.726
    Допаѓања:
    17.682
    Црни обични салонки 12-13цм и под 1000 ден. пошто дали 5 пати ќе ги облечам.

17. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.004
    Допаѓања:
    6.747
    Тууууу 100 евра е многу за јакна, бар за мене... знам дека да ги дадеш ќе вреди и ќе топли ама моментално не можам тоа да си го приуштам.
    Ќе се рашетам низ Центар низ трговскиве па се надевам ќе најдам нешто за мој џеб... :?:

18. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.442
    Допаѓања:
    5.204
    Ваква јакна т.н. парка имаше пред 2 недели во Евроазија 3000 ден...маслинеста и тегет

19. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.757
    Да имаш право дека се скапи,но навистина вреди.Јас од лани имам една ваква дебела зимска плава,тегет е со крзно и оваа година ја носам ко нова е.Од Бершка е купена.И премногу топли и со тенка блуза одоздола таман ми е за времево.И добро е што се исплати за парите.А секако ако убаво се прошета можеби може да се најдат исто волку квалитетни и за помала цена.
    Имам забележано деновиве има попуст во Пул&Беар,Бершка,Страдивариус,и тоа баш на некои јакни вакви.А за во Пул&Беар го пишуваше на страната ова. Screenshot_2014-12-15-21-47-07-1.png И провери и во Њу Јоркер таму има исто мн убави дебели,поефтина варијанта.До 3000.

На rainbowec му/ѝ се допаѓа ова.
  20. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.004
    Допаѓања:
    6.747
    Ќе видам што ќе направам прво во Центар, ако ептен не најдам ништо може да отидам и до Сити Мол да си ја пробам среќата.

На mirandaa му/ѝ се допаѓа ова.