Во Бершка или Страдивариус провери.Мислам дека таму гледав такви џемперчиња,имаше со ирваси,елки и слично. Симпатични беа.
Лелеееееееееј маскарава од Bourjois - Twist up the volume на попуст 360 денари... Па ова не се пропушта!!!
Баш стриктно до 700 не верувам дека ке најдеш по подобриве продавници.Но сега има доста попусти и по 1000 ден. има мн убави модели на кожни сукњи во Бершка и Страдивариус. А во Бершка има и мн убав шорц кожен,1090 ден.Го имам постирано на претходната страна тука.Сестра ми го купи и ептен е убав и мн јако стои.Во мн комбинации може да се искомбинира,а и не е тенок воопшто.
Znam deka sum nadvor od tema, ama ako nekoj znae ve molam pisete mi kade mozam da najdam masha i medved igracki
На места каде што има долна облека,зашо горниот дел кај градите им е подебел како кај прслуците. И јас барав и не памтам кај најдов но под корсет го воделе.
И јас барав и искрено гледав во Сити Мал и скапичко ми беше по Зара, Бершка пошто беа по 1500 и повише. Во New Yorker си земавв в за 500 денари многу убава кожна сукња, е сега за тие пари не е којзнае што ептен е обична ама мене ептен ми се погоди башка со висок струк беше. Иди земи си пред да ги земат сите
Bershka си земав, малце летни се не се баш дебел материјал ама убави се убаво стојат башка со висок струк. Ги земав пред некој ден за 650 денари