Баш иста ваква како со боцки незнам,но од овој тип менѓуши ,што се носат на едно уво, имаш по бижутериите во сити мол(Parfois,Accessoriez).Јас мојата ја купив во Бершка,дојде комплет со уште неколку мали менѓуши,но колку што забележав веќе ги нема.Но провери исто така во Страдивариус или Зара можно е да има во делот за накит. А и на битпазар во тезгите за бижутерија видов завчера уз пат,но мене лично не ми се свиѓаа.Мн беа наџиџани.
Девојки каде да најдам вакви фармерки ,едино во PULL&BEAR ги начекав и тоа беа еден едини пар со расипан патент .На ниедно друго место немам видено.Секое инфо е и повеќе од добредојдено
Феминки, не знам дали прашањето ми е за во оваа тема, но дали знаете дали ќе работи шутка во вторник ?
ИТНО! ИТНО! ИТНО! Роденден славам за 3 дена, и се убив од барање на вакви чизмиии.. Да не знае некоја каде би можела да најдам?? ...
Разгледај во Бершка и Страдивариус.Имаат голем избор на вакви бунди.Сега им се намалени и се по 2800-2900.А крзното им е мн меко и убаво,не е како оние ефтините,каде што крзното мене воопшто не ми ни личи на крзно,туку како на некоја јамболија.