Chimera имаш супер квалитетни новчаници во Манго и Парфоа. Обично им се околу 1000 денари, што е малку повеќе од оние во Дуки Дацо пример, но нема споредба во кавлитет. Мене ми стари 3-4 години, а ниедно конче не им фали уште, како нови се. А машки... во Мона дефинитивно, кожни, околу 1500 се, но квалитет на ниво.
Ништо Инаку еве го тоа од Страдивариус,мн се слични и убаво беше мн,со убава постава и све,не беше глинтаво. Намалено е еве сега видов точно,од 3990 на 2790.
Дали во теранова има бели фармерки ако да, дали се на попуст. А ако нема таму каде има на други места?
Дечки, ми треба темно сиво џемперче, од овие најобичниве... што се од 500-800 и ги има скоро секаде, ама баш темно сиво не можам да најдам. Да не сте виделе некаде сега побрзо?. Ми треба за комбинација со една тиролка што си ја купив, а не можам да си ја носам оти само со такво џемперче мислам дека одовара за да биде секојдневна комбинација Фала ви.
За Теранова не знам, ама бели фармерки имаш на попуст во Манго, од 999 ден. па нагоре се. И не само бели, туку на попуст им се речиси сите фармерки Можеби во Теранова би биле поевтини, ама квалитетот не се споредува со овие од Манго. Многу убав материјал се, растеглив и НЕпроѕирен, што е доста битно за бела фармерка според мене И имаше бројчиња од сите, во петокот ги гледав, конкретно во Манго Сити Мол.
бит пазар, зелено пазарче сигурно има, а мислам дека и во гтц имам сретнато, не знам која точно продавница беше..
Во ГТЦ има во Miss Spice, во Дуки Дасо и сигурно на уште некое место - не ми текнува, ама прескапи им се. Низ пазарчињата ги има тотално истите капчиња, на пола цена.
Женски Новчаници има во страдивариус намалени од 249 па нагоре.. разгледај можеби некој ќе ти се допадне
Во Pull&Bear.И намалени се сега по 500 се. Убави женски паричници во Parfois има и во Mango. А машки имам забележано во Duki&Daso.