Девојки,има ли во сити мол попуст (и дали ќе има), на Parka јакните (маслинести).. ? Како на сликава,или сеисто,ако има и други слични. А,и, случајно да не сте виделе ваква јакна?
Види во Деко, во близина на Седмица сендвичарата и Грчката амбасада. http://www.mkrubin.com/index.php
Одамна немам шиено, кои се добро снабдени продавници за текстил? Сакам да сошијам ракави од црна чипка на еден фустан и неколку други работи. Освен Матекс, незнам други во Скопје.
Побарај низ дуќаните во Мавровка и низ чаршија. Во чаршија се малку поскапи, но ќе најдеш поквалитетна чипка од таа што ја има на женски пазар. И обавезно пази на тоа да биде малце растеглива (бидејќи ти е за ракави) зашто тешко се наоѓа, многу им се крути.
Sega vo ovoj period tesko deka ke najdes, a vo leto vo site prodavnici za cevli ima slicni i isti modeli. Poz
Отвори ги страните на бершка,зара,страдивариус,пул енд беар..сите имаат мак цени и имаш опција да пребараш дали производот е во дукјан или не.
Во деко може да има, ама мислам дека има само обработени камчиња Јас имам прстен од необработен аметист, од камала во ГТЦ ми е, ама го имам веќе три години, не знам дали се уште има.
скроз исто само црно да е? имате видено? одамна барам и ми треба ама неможам да најдам и да не е мн кратко ко тие од бершка пример
@ivaaa.iva Мислам дека имам гледано во Теранова, но премногу тенки материјали. Сега може да се намалени
Јас пред неполн месец купив ваков модел црно од Аванти...Провери, можеби и има нешто. Должината до колена некаде е.
Ваков светкав џемпер имаше во Calliope.Само незнам точно дали моделот му беше идентичен со овој,подолг или пократок.
И во Waikiki имаше вакви светкави, само крем боја беа (напомнувам во случај да ти е важна бојата). Цена не знам.