Јас купив две во Бершка зелена и ваква тегет, тие што беа по 6200 намалени на 4500 со попустот и најубаво да провериш таму и во Пул анд Беар, исто така во Мега фешн карши Рамстор таму имаше за 1290 така нешто .. не со ист квалитет ама таков модел.
Како се со цените ваквите јакнички во Еуроазија да не знаеш случајно ? Последно кога бев пред месец дена беа околу 3000 денари, етикетата им беше на Бершка. Да не се намалени и тие случајно?
Бев пред неколку дена ама уште одамна кога беа донесени одма се потрошија и сега не ги сретнав ниту го ГТЦ ни во Сити Галери...
офф епа не знам јас средина на декември разгледував и знам дека имаше во ГТЦ неколку модели во италијанските продавници посебно во продавницата што гледа на Жена Парк..
lani kupiv slicni od Grcija. Godinava bev na 17 januari koga pocnaa popustite vo Cosmos. Kupivme mnogu raboti po solidni ceni i toa najmogu vo Mango, H&M, Breshka. Interesno e sto potoa bev vo Skopje i nitu eden proizvod ne vidov (sporedbeno so onie vo Grcija), a i cenite na bozemniot popust vo Skopje se mnogi visoki.
И јас барав низ Ск, ама не најдов и си нарачав од Aliexpress за 7 - 7 и нешто евра беше тогаш, ми стигна за 15тина дена и сум многу задоволна