Како се цените на попуст? И цените во теранова? Многу ми е тажно кога треба да давам пари на пижами, а очајно ми требаат.
Ако веќе имаш намера да купиш пижами, од две „зла“ избери го помалото. Јас би купила од Women's Secret. Според моите искуства, пижамите од таму ми се докажале како поквалитетни. Не знам дали е случајност, ама тоа беше тоа. Не ги платив евтино воопшто, ама после толку перења се` уште не се избледени и истуткани. Од Теранова горниот дел уште при првите перења се направи тутки и се издеформира. Инаку, настрана од овие бутици, пижамите од Стружанка немаат утка, а имаат и многу подобри цени од претходниве две места. Скоро секогаш си купувам од таму.
I jas sum ista. So tesko srce gi davam parite za pidzami. Jas od women'secret dva para imam.Ednite mi se kako plisan materijal,okolu 1800 gi plativ.Eve gi. A dr. pamucni mi se i na popust gi nacekav komplet za 1100. I od dvata para sum zadovolna,mn.se kvalitetni i od ubav materijal se. Odprilika toa im e cenata.Okolu 2000.A na popust okolu 1200,1300 mozat da se nacekaat. A tie od Terranova ne bi rekla deka se od 199 pa nagore. Mozebi bile sega na popust ,no toa samo za eden del vazi,dolen ili goren.Inaku sum zabelezala cenata samo na dolnite ili samo na gorniot del e okolu 599,699. A zakvalitet neznam,ne sum kupuvala od nivnite.
Вакви имаше во Pull&Bear, но не знам дали имаат бројчиња, јас ги гледав пред скоро 2 месеци. Има и во чевларите на Бит Пазар, поточно онаа најголемата што е, кај што не можеш да се разминеш од кутии со чевли
jas imam videno takva jakna vo stradivarius pred nekoj den no ne sum sigurna deka e vistinska koza podobro bi bilo ako si mnogu zainteresirana da otides i da vidis dali ke ti odgovara
женски,дали е вистина дека во евроазиа се било по 50-100 ден имало тотална ликвидација поради затворање?
Има некои глупости по 50 и 100 денари, ништо посебно сигурно им стојат 5 години па веќе решиле да ги продадат, и не знам дали ќе се затвара ама не верувам.