Каде можам да најдам низ Скопје црвена скај јакна, пролетна? Или нека е кожна оргинал, само да не е мнооогу скапа
Во Ваикики имаше останато од есенските колекции вакви јакни, мислам имаше и црвени. На попуст беа. Не е кожа, не знам ни дали е скај, ама мекички се. Убави делуваа на изглед. Кожна нема шанси да најдеш многу ефтино.
Кај можам да најдам вакви, ама само овие како врвки што се( не гаќите и не чорапите) ама не многу скапиии
Ovoj fustan ste go zabelezale li kaj nas vo Mango,vo novata kolekcija?Ili pak seuste go nema kaj nas ..Ne sum bila otkako ja donele novata kolekcija.
Vaka neso ama bez krznoto na kapata i da se ko za prolet? Znam deka ima na ali i ebay ama nemam vreme da cekam.
Плишани бараш? Баш вакви слични (без крзното) видов во Теранова, горни и долни, имаше црни, сиви и сини, по 500 или 600 денари беа долните, исто и горната е толку.
Сакам да купам црна маица со долги, чипка транспарентна но дискрено, и да биде отворена значи со голи рамена, ама чипкана, ај ако видел некој нешто да ме информира
Devojji kade da najdam poeftini farmerki so visok struk kako obie so gi nosat sega s-m ? Fala odnapred Izvinete,nemam mk podrshka.
Imas mn. ubavi modeli vo Pull&Bear i Bershka. So visok struk,i tesni i vintage i boyfriend jeans. Okolu 1500-1800 se koga ne se na popust.A so popust okolu 1100-1200 bea,a imase nekoi i po 1000.Mozebi seuste ima ostanato od tie na popust sto im bea ..
Каде можам да најдам хеланки од напред да се кожни,а од позади онаков растеглив материјал? И по која цена се движат?
Каде да најдам фустани/блузи во овој стил? Овој е од Mango ама најверојатно го немаат. Помагајте жени, итно е!