senza.parole Гледам на страната на Бершка во новата колекција имаат фустани/блузи/боди во овој стил како што бараш и пишува дека им се достапни во Македонија (Сити Мол), провери можеби навистина ги имаат веќе донесено.
Јас пред неколку дена во сити мол си купив во тера нова по 500 денари голем избор имаше подебно хс ххс и с и во суете бланко имаш многу убави како хеланки фармерки оние со ластик горе без патент за 575ден можеби ке ти помогнам
Јас си земав бордо со повисок струк л бројче а помали имаше доста избор може во сити мол иѓа повеке провери
Ne,tuku vo Terranova barem do sega nemalo ubavi farmerki so visok struk,kakvi sto se nosat sega. Poveketo im se so plitok struk,premali broevi s,xs,xxs,kako za mali deca.A tie pogolemite broevi im se prodavaat vednas ili pak ne nosat kolicinski mn. Kako i da e do sega ne sum sretnala kaj niv high west farmerki. Proveri vo Pull&Bear,Bershka ili Zara.Imaat mn. ubavi modeli i golem izbor na high west farmerki.Jas tamu sekogas naogam.I tesni i boyfriend jeans i vintage jeans,sekakvi.
Провери во Extremeintimo, мене лично овие ми се залепија за душичката сепак погледај си на страната други модели https://www.facebook.com/pages/Extreme-Intimo-Makedonija/283464615026927
Леле колку се убавиииииии аааааааа и јас ги сакам за мене, хаха па да купам исти и за мене и за sister!
Здраво девојки! Се извинувам однапред доколку прашањето не е за во темава, но ме интересира од каде можам да купам земјено тавче, и која цена се отприлика?
За цена незнам точно , а за тоа каде можеж да ги најдеш ке ти кажам. На Бит пазар у близина на поликлиниката од страна на СУЛТАН хотелот лево од страната на Овалекс продавницата за слаткарски материјали
Каде можам да најдам вакви интересни вазни, слики и некои други интересни украси ми требаат за уредување на станот а притоа да не се многу скапи. ( Прашањето не ми е баш за темата, извинете за тоа)
Не знам кога,како им носат колекции,ама пред Нова Година бев во Манго и го имаше фустанчево. Мислам дека истото беше,право пуштено,должина под колената.
Дечки дајте предлог каде да барам убави фармерки, а да не се со ликра. Значи убава фармерка без циркони и остали додатоци и по пристојна цена
Девојки да не знаете каде има од оние црни ластик-ланчиња како мрежа што се, порано многу се носеа... неможам да најдам слика но ако знаете ве молам кажете ми