Дали може некој да ми каже, каде можам да најдам вакви фустани? Не ме интересира бојата, тука само ваков е моделот со испаднати раменици. Или пак евентуално како нешто што Блејк носи.. Фала многу.
Сефора таква сукња имам видено во Евроазија само што беше цветна.Е сеа може имало други такви еднобојни ама јас таа ја заприметив. Цената не беше над 1200
сакам ваков модел мисласм на боја на ташна и шара али по убавка и големка. Имам лила вакви штикли и мислам дека само со вакво чудо би ми одговарале. Каде можам да си најдам
Веќе некое време ги барам оние ланчиња со клуч или бувче и многу ми се допаѓаат но не можам никаде да ги најдам! Дали некој знае каде има такви и која цена се?!
дај нешто на попуст и негде поефтино мислам таму се изгор бар еднаш влегов барав али немаше таква ке проверам сега дали донеле
феминки сте виделе сукња онака до над коленици со широки џебови како горе напуфната мислам ќе ме сфатите како што се носат сега ,џебовите мн изразени....имаше во кара на попуст мин лето ама не стигнав да купам...ако некој ме укопча нека пише...
Да не знае некој во Спрингфилд едно црно џемперче со копчиња беше мислам не загледав ептен во тој детал со розеви срциња е цело која му е цената?? Ахх жива се изедов што не видов цена :/
Ми треба обична, памучна, без апликација, блуза со долги или пак три четврт ракави. Кремаста, зелена или темно сина. Немам време да лутам по продавници, ако има некој видено нека каже.
Имам видено таква во њу јоркер во верото,1200ден беше мислам дека само црни имаше.Исто и во бодилајн провери мислам и таму дека имам сретнато
овие алки ги викаат Silly bandz и мислам дека пред месец,два видов дека имаше такви во тинекс,ама детски ми беа. инаку,за брзо време сум на матура и сакав да прашам каде можам да најдам најобично фустанче за таа пригода ,да е до 1000 денари? благодарам однапред.
Девојки, бутици за трудници низ Скопје каде можам да најдам ама ич не ми текнува...и ако некоја евентуално влегла во некој се наоѓаат ли посвечени фустани во нив?
Во Буњаковец во подрум има повеќе бутици за трудници, почесто поминувам од таму и сум видела и посвечени фустани во излог.
Ги имам видено саативе во АБ на излог. Да не сте ги виделе негде вие и која цена? На пазар да не ги има? Да знам да си споредам со ГТЦ каде сигурно се поскапички Сакам тиркизен а може и розев и жолт