Bershka.Ova im se od novata kolekcija,no i od starata imaa slicni,mozebi im ostanalo i od niv ponesto.
Девојки ве молам кажете каде би можело да има ваков материјал по Ск? Значи не е спримки материјалот, самиот материјал е светкав како метал да изгледа тежок... За свадба ми треба да ми сошијат ваков фустан како Версачево п.с може и црн, златен не мора сребрена боја
Има тезги импровизирани во дуќанчиња на зелено пазарче, кога влегуваш од влезот кај месарниците. Зависи од величина, цените се 100-200-300...
Чизми црни кожни до глужд или малку повисоки, обичи или со ептен мало деталче? Нигде не можАм да најдам
Не сум сигурна, ама мислам кај др Анчевски прават перики, еднаш кога чекав у чекална видов перики у другата просторија, а можда и само така им стојат, сепак прашај.
Истиве крилца од првата слика ги имам купено од Делфина, продавничето за делови за накит, а е многу просто да ги направиш.
Kaj Bit pazat od stranata kaj zegin , mu doaga odma pozadi avtobuska ili malce nataka.Znaci koa ke se simnes kaj bit pazar od stranata na zegin ides nakaj mavrovka i od desna strana. se nadevam deka pomognav . * Od mobilen sum *