@crimson Зависи од моделот околу 100 евра и нагоре, ама можеш да ги начекаш на попуст, јас моите ги зедов едните за 70 евра, другите 50 -40 зависи како ке ги најдеш, ама да знаеш дека вредат за секој денар, и ниедни фармерки не ми стојат толку точни и толку добро како овие на Levi's.
Барам чизми антилопски, рамни, над колено веке неколку месеци ! неможам да најдам.. знам помина и сезоната ама у случај ако сте виделе или ке видите, пишете ми
Барам квалитетни очила за сонце,но да немаат астрономска цена...Да не знаете некоја оптика со попуст или слично?
За 2 недели ќе се сликаме за табло, па сакам кошула од тенок материјал, ко проѕирни што се тие (се надевам ме сфативте). Дали знаете каде има? Во coton претпоставувам ама на некои други места?
Да надополнам, исто така многу квалитетни фармерки има марката s.Oliver, можеби нема модел за сечиј вкус, но секое парче вреди.
Патики Наик, адидас или рибок со пофлексибилен ѓон, за вежбање ми требаат но до 3000-3500? по дречлива боја да се..
Па не би рекла, истите ги има и по пазарите за 3 пати пониска цена. Поквалитетни би нашла само некоја оптика или да видиш во Манго, Котон како им се движат цените. Не дека се нешто поквалитетни од пазарските ама барем имаат поубави модели. Освен во оптика, а да се некоја марка, нема да најдеш поквалитетни на друго место. Тоа ти е, за квалитетна наочара треба добро да се искешира минимум 50 евра.
Црно фустанче, слично на тоа на сликата само со потенки прерамки да не имате видено некаде? И по можност да биде поефтино бидејќи ми треба само за карневал
Хмм,50 евρа е Оκ сума за очила за сонце,но κаде има таκви? Во оптиκите пρетежно пρодаваат неκои модни бρендови по јаκи цени,што не е услов за κвалитет на стаκлото... Мислам, од аспеκт κај D&G очила од 200 еуρ ја плаќаме маρκата,не дρуго... а бρендот воопшто не ми е битен,битен е κвалитетот на стаκлото И до 5000 ден би дала за ОΚ модел,но сеκаде се еκстρемно посκапи....
Леле држ ме паѓам во несвест , абе дечко не да не му е гајле на никого што тролаш ама ај . Ете те приметија ќе си ги добиеш своите 5 мин , до толку си очаен ? Во реалноста никој не те регистрира , па тука имаш алатки да привлечеш внимание и да си го покажеш своето мушко его ? Дечко опрај се додека е време , сепак местово е форум , никој посебно не се замара за другите непознати форумски ликови , пред се е место да се олабавиш читајќи нешто интересно , да се добие совет , рецепта . А да и што е со вас мажите (троловите ко тебе ) што влетувате на женски форум , да не имате проблем случајно со менструацијата па сакате да се консултирате со другите девојки ? Земи ако ништо друго пример од останата машка фела на форумов , што е за почит и види како треба да изгледа џентлмен и во сајбер свет , а богами и на улица . Ајде сеа поздрав и леп ти дан !
Пишав еднаш, ама еве пак да прашам со слики постирани. Вакви белегзии некој да не видел низ Скопје? Или слични, не мора исти...