@agirl низ скопјево немам видено, али на алиекспрес има вакви и поубави колку сакаш и тоа по 2-3 долари. Само што мораш да имаш картичка за да нарачаш и да чекаш околу месец дена.
Ако е едиторијал од Дуки Дасо веројатно се од Дуки Дасо, оти нели произведуваат и обувки покрај ташни и накит.Изгледа ова е пролетната колекција што тек треба да стигне во продавниците, оти како што сум забележала уште стојат обувките од минатогодишната колекција што се намалени.
Kade moze da najdam kozmetika na Victoria secret? P.S.edno vreme ja imase vo Cosmo,ne znam dali uste drzat
Барам хеланки, не многу тенки, црни, со рабови на неколку места кои одат по должина, да личи како шиени да се од неколку парчиња. Без разлика на цена, сакам квалитетни да бидат.
Каде може да најдам кожна(читај скај ) јакна до кај 1200ден максимум освен шутка, таму нема пред некој ден бев.Фала ви многууу
Девојчиња, за сабпта ми требаа црни салонки, а времето за барање ми е многу ограничено, па ако ми помогнете во потрагата ептен би ми олесниле Ми требаат едноставни црни салонки. Не лаковани и да не се на некоја висока платформа. Каде има некој убав избор, а да не се некои апла кинески (аванти, шантел и тн.) Ако сте виделе во брзо време...
@EmGreen во Biana Shoes и Biana Trade, калапите им се одлични (имам и трчано со нив ) и доста се квалитетни. Баш како вториве имав и забележано.
Ako mislis na vakvi,vo Stradivarius ima.1390 se.Ova poveke kako pantaloni se. A ako mislis na farmerka bas,no pobleda boja imas ubavi isto vo Stradivatius,vo Zara,Mango,Pull&Bear...