https://www.google.com/search?q=spo...Fhot-product%2Fhot-push-up-pants.html;200;200 vakvi kupkji za plivanje so nogavici podolgi kaj da najdam da ne znae nekoj??
Od Avanti jas ne bi kupuvala,se znae kakov im e kvalitetot.Sekoj se zali,od nekolku nosenja stiklata im se krsi. Za poeftina varijanta imas vo Janny&Jenny ili kako i da se vika prodavnicata,na bit pazar kaj stanicata e ,pokvalitetni se dosta za razlika od onie na Avanti.Na izlog zabelezav isti vakvi i crni i krem. Isto taka vakvi modeli ima i vo Bershka,crni,krem i crveni. Vakov model na naocari ima vo Parfois,vo city mall,a ako sakas original,vakov model imaat na Ray Ban vo prodavnicata karsi Botoni vo gtc,na prvi kat i po nekoi opticarski prodavnici niz centar,biser..
Тексас фармерки,цефка,тмни,а може и скинати како на сликите само не толку скинати,во Скопје сте виделе?
Провери во Џамбо, на сталажите со мастики и ситнурии кај касите. Јас неколку години по ред си купувам од таму, по 50 денари се.
Eлек, елек? И по можност и понискобуџетен И термос дали можам по пазарчињата да најдам? Во џамбо ми се големи и не ми се даваат 300 денари
Има во Најк, Адидас, Спорт М, може да има и во Спорт Вижн како и Артурс, ама имај во предвид дека се скапички, ама ако ти се за професионално пливање тогаш ич не се мисли, немаат смрт, не се уништуваат толку лесно од хлорот.
Девојки каде да најдам ''Iron on letters'' такви букви,сакам да пробам на блуза да ставам со пегла.. (ако ме разбравте) или некоја таква самолеплива хартија со букви..
Se izvinuvam ako prasanjeto ne mi e bas za ovaa tema no ke prasam ako znae nekoja feminka da mi dade linkovi od Fb od butici niz Skopje koi prakaat roba preku Kargo. Odnapred vi blagodaram
Каде да најдам обични кошули? За на панатлони, фармерки, едноставно да изгледаат пристојно за на работа. Без прозирни делови, без циркони, без делови што се влечат и сл. Нешто вакво
Девојки каде да најдам обична crop top блуза? Ваква слична како на сликата,до 400 денари.Зошто за ова парче не ми се даваат 1000 денари,а каде и да сретнев ваква беа по толку пари.