@twoB класиката тешко дека ќе ја најдеш некаде за поевтина цена. Обично ги намалуваат оние другите модели.
Го Затворија аутлетот во мавровка колку што знам јас .. гледам по факултет носат фејк од битпазар по 750 денари скрос исти се во моделот ич не се приметува .. јас обично ги купувам на попуст некаде надвор , но тука кај нас само им се повишува цената на класичните старки а никако да се намали
Извинете можеби прашањево не е за темава,но сакам да прашам anonymous маска онаа кремавата имате видено во Скопје?
Kade da najdam sukna so resi, kako skaena od ovie moderni sto se sega? Ve molam pratete mi link ako najdete nekade. Pozdrav
Дали знаете каде можам да најдам убав брош, ама не од оние класични филигрански пеперуги, туку некој помладалашки за на сако? Некоја продавница низ Скопје која нуди избор на брошеви?
Во Бисер горе на втор спрат има една голема продавница (не ми текнува како се вика) за накит, ташни, марами и слично. Таму имам видено многу убави брошеви.
Многу ти благодарам ќе проверам наредниве денови. Само, дали мислиш на продавницата што се наоѓа на спрат веднаш кога ќе ги качиш главните скали од преднта страна на Бисер?
Девојки, да не знаете каде можам да купам дебела подолга зимска јакна. Знам дека сезоната веќе минува, ама ми треба. Па ако знае некој каде им останато, а цените да се нормални нека каже.
Феминки ај ве молам,итно ми е Каде можам да најдам ваква боја на штикли Во Скопје некаде или па по продавнициве што вршат испорака и во други градови. А моделчето да е ваквко: Фала однапред