2000 за фаρмеρсκа κошула? значи истите на шутκа се по 600 денаρи, има и посветли и потемни, κаκви саκаш
Ne se lazi deka se istite. I za farmerki mnogu vikaat deka po city mall i niz dr.prodavnici se istite kako i vo sutka,no od avion se gleda deka ne se.Bojata,materijalot,detalite,kvalitetot, se e razlicno.No na prv pogled site si vikaat isti se,i teksas kosulite i farmerkite i jaknite i niza dr.raboti,no ne e taka.
можи не е соодветна темата ама ке пишам тука ... му се ближи роденден на дечкоми па ств незнам шо да му купам ..до сега му имам купено сат, белегзија, дуксерка колан новчаник идеаа некоја немате ств не ми иди нешш интересно шо можам да му купам :/
Слично имам видено во City mall во Бершка, Страдивариус и Pull and bear. Цената им беше околу 2000. Можеш да ги видиш на нивните веб страници.
Знае ли некоја од вас каде можам да најдам вакви освен во бершка/пул ен беар? Ги имам гледано тие. Не мора да се вакви црни, само моделот ми е битен.
Јас имам купено градник за 200 денари и хеланки за вежбање за 180 денари (наводно детски али супер должина се) од Мега Фешн или H&M аутлетот Проверувај често ако те носи патот натаму... Во Sport Vision може на попуст да начекаш добар Nike или Adidas али пак си држат цена тие. Друго место не ми текнува...
Имаат ли теранова изложено летни ствари.Маици,памучни шорцеви и памучни фустанчиња еднобојни дали има?
@joy1 на страната на terranova има, а дали стигнале колекциите кај нас не знам ама мислам дека би требало. Еве повели разгледај си http://www.terranovastyle.com/it_it/donna/nuova-collezione/abiti Јас сум во потрага по вакви големи обетки, дали некој знае каде има? Гледав во Манго, Зара, Страдивариус, Бершка итн. во сити мол ама нема ништо слично како овие на сликата
Итно ми требаат нормално ''искинати'' црни skinny фармерки и по можност нормална цена?? И каде да најдам од овој вид на еспадрили? Само не како тие од манго од 3000
Девојки флекери за петосед во лилјакова боја негде???Ако случајно знаете некоја фирма, линк да ми дадете..Ви благодарам
Здраво девојки Не најдов соодветна тема па решив тука да прашам Дали има некоја тема за трудничка облека? Веќе ништо не ме собира од старата гардероба Ако знае некој каде можам во Битолава да најдам некоја покомотна туника и панталони со ластик За по дома се снаоѓам некако ама за подизлегување немам веќе ништо Некоја информација?
Jas nemam videno kaj nas ama Mnogu e lesno da si napravis.pobaraj na Google I ke najdis Mnogu tutoriali