@malecko5 исто имаше едно време во Теранова, сега пред полуматуриве побарај, зошто после цените ќе бидат дупло. А тогаш сигурно ќе има.
Провери во Parfois во Ramstore или во City Mall, има слични модели, или пак разгледај си прво на нивната официјална страна www.parfois.com Еве некои од моделите јас што ги најдов:
Дo пред некoе време гo имaше вo мaнгo, дa не знaете кaде мoжaм дa нaјдaм нештo сличнo, пo мoжнoст не мнoгу скaпo..?
Де бе па тие, со сваровски кристали да не го правеле? Инаку мислев до кај 300 ден., пошто на нет се по 2-3 долари, само ме мрзи да чекам.
Вака извртена маица имате сретнато некаде? Не да е толку кратка, немора,но да е горе кај рамената до толку извртена??
Ми требаат штикли кремави ама некои пониски вака 10cm некаде имаам мала нога 35 број носам а во повеќето почнуваат од 36 па да ми кажете некоја продавница каде има и помали броеви во Скопје ако може
Итно ми е пуш ап гаќи има ли некој негде видено вакви или било какви ама не многу скапи за едно носење ми се.Фала ви унапред
Вакви баш не сум видела, овие се имитации на Herve Leger фустаните, и мислам дека има една продавница кај што има слични модели, ама не ми текнува како се вика, ако поминувам ќе видам, а ако можеш нарачај си од интернет, не се многу скапи.