Во потрага сум по долг,свечен фустан,секоја информација би ми била од корист,па дури и некој линк од страни на продавници во Скопје,ви благодарам однапред.
Прошетај низ Тц Бисер,јас од таму си купив незнам точно како се вика бутикот долу во подрум се наоѓа.
Не знам дали е соодветна темава, но, дали знаете продавници во Скопје каде се продава материјал (текстил)? Конкретно ми треба материјал за фустан, но во 2-3 бои, како да се прелива - омбре. Ако знаете, ве молам и адреса или место/објект во близина да ми кажете, бидејќи не сум од Скопје. Фала ви многу!
Здраво!! Знаете ли каде можам да си купам старту ама на мала штикла? <3 Ве молам итно ми требаат worried: Дала ви од напред
@L-enna на женски пазар имаш најголем избор. Има и во Матекс во ГТЦ најгоре, ама нема голем избор. А за адреса и осанато нека те упати подобро друг
[ На Битпазар. И во чаршија има неколку продавници, а посебно убави ( и малку по скапи и квалитетни) материјали има во една продавница Буши фешн се вика, ако не се лажам. Се надевам дека ќе најдеш омбре
kaj ima popust na farmerki po klasicni i tasni momentalno?i daliima seuste vo teranova city mall popust na ovie? i texas jakna kaj ima po pristapna cena?
@rihanna14 И јас носам 35 и потполно те разбирам дека е тешко да се најде соодветниот број. Разгледај во продавниците за обувки во ГТЦ и на Битпазар кај постојките. За мое разочарување, големината на чевлите 35 воопшто не одговара со стандардот 35, што значи дека мене ми се големи, тебе можеби ќе ти одговараат.
Avanti Sega ima od nekolku modeli br. 35. Vcera kupiv dva para, brojceto e ok. No, broevite od Il Camino sekogas mi odgovarale najmnogu I ne se širat posle nekoe vreme, samo I oni nemaat sekogas 35. Od Shantel kalapot e malku pogolem.
Девојки веројатно постои посебен лепак за материјали? Каде да купам? По можност Скопје или Струмица? Ми треба конкретно за фармерки. Од внатрешната страна треба да залепам нешто, да не објаснувам..може чудно звучи Проблемот е што мислам дека со обичен лепак би се познавало, би станало тоа место потемна боја + плус мислам дека би станало тврдо... така да.. ако знае некој повеќе за ова, би му била многу благодарна да сподели
Јас лани си купив еден преубав од Ламас во ГТЦ го има и во Сити Мол, имаат многу убави модели долги, различни, секакви.... Долгите им почнуваат од 5000 денари па нагоре, тие пократките се околку 4000 денари некаде
Pull & Bear провери, јас земав лани од таму не знам сега каква им е колекцијата ама некако јакните им се и спортски и елегантни, се надевам ќе најдеш нешто по твој вкус