Па веќе би требало да има модели, види во ГТЦ на последен спрат има три продавници кои што секогаш имаат убави модели.
Во Мотиви имаше вакво пред месец дена мислам, а за сега не знам. Ама дефинитивно ќе најдеш ако прошеташ низ градов.
Vo Neptun posledniot pat koga bev go zabelezav aparatcevo.No cena ne pamtam.Znam samo vo setot imase nekolku cetki ,da se menuvaat.Posiroki,pomali,so poretki vlakna itn..
И мене ме интересира каков избор моментално има на пролетна гардероба во Шутка и како се движат цените?
Еј па имаше од се по нешто, највеќе тренерки забележав дека има( по 1000-1200) Исто и фармерки и кошули, особено оние како тексас што се. За една прашав 800 денари беше. Друго не забележав баш. Дека јакна само ми требаше, тоа гледав само. Сакав и блузички со долги ракави да земам, ама не ми фати око ништо. Има за 90-100 денари маици по кратки ракави со принтови (од дизни, со букви) интересни како за по дома или прошетка во природа.
Дали знаете ги има ли уште овие во Бершка http://www.bershka.com/mk/en/woman/woman/shoes/bershka-combined-wedges-c1332005p5234103c040.html
Каде можам да најдам убави хеланки да има мали бројчиња, пример xs, може и s ама да не се огромни не знам која е тенденцијата во последниве години што прават S бројчињата да се огромни општо земено, не мора да се марка, да се во некоја светла боичка, за вежбање само ми требаат, може и од оние памучни ама подебелки да не се проѕираат или па од оние што затегнуваат и да се долги, значи не до колена?
Za vezbanje ubavi helanki jas kupuvam pretezno vo Bershka,Nike ili New Yorker.Ubavi im se i kvalitetni.E so brojcinja neznam kako se ,jas M kupuvam,no mn.pati zabelezav xs/s.A tie xs ,pogotovo onie od Bershka dosta mali izgledaat.I ako te nosi patot vo Cosmos,i vo H&M isto imaat mn.ubavi.Edni zemav i dosta kvalitetni se. Uste mn.drugi modeli imaat,vo posvetli,vo potemni boi,sareni.Razgledaj gi.Obicno koga ne se na popust okolu 1000,1200 den. se.