Истите од Шутка ги има во Еко и Елит во Гтц,не би требало да се поскапи од 1 300.Ако не ти се брза почекај го попустот во Теранова сега се 2 200,јас лани на попуст за 1 000 го земав.
Феминки каде да си најдам лак за нокти кој ке трае барем 4-5 дена а да не се лупи толку брзо? Би дала околу 200 денари но не повеќе. Користев Malena,Golden Rose и Paris ама за никаде се, после едно миење на рацете ми се лупи лакот обавезно.
Jas bi ti gi preporacala lakovite na OPI ,po dve nedeli lakot ne mi mrda od noktite,no stom ne sakas poskap od 200,ovie na Flormar se trajni i ubavi. Imaat standovi od ovaa marka vo Ramstore,Vero Centar ... Okolu 120-130 den.se,a mat 160 den.
Има во Њу Јоркер едно симпатично ранче црно е, цената му беше 1300 денари. Мене ми се допаѓа оди види го Ама да знаеш не собира книга голема, А4 формат, не можеш убаво да го затвориш ако ти треба да во школо.
Па и јас се зачудив кога видов, вакво ланче неам видено барем 15 години, од времето јас кога сум носела
Вo Tally Weilj провери може да го има ланчево затоа што го видов ама не тука во Македонија па претпоставувам дека го има и овде.
Можеш да пробаш и со овој топ лак на Евелин. Над било кој лак можеш да го ставиш и ќе ти држи повеќе денови, а цената му е околу 150 денари (+/- 30 ден. навистина не се сеќавам). Убав сјај дава на ноктот, ама единствена мана е што треба да го ставиш на веќе добро исушен лак, а потоа доста споро се суши ( околу 10 мин, иако во упатството пишува 5 мин). Но, сумирано, доста помага кај нокти на кои лакот брзо се лупи
Лично не сум задоволна од лаковиве на Флормар. Кај мене не ги бива, позадоволна сум од Голден Роуз, конкретно Color Expert линијата. Со еден слој се постигнува супер боја и траат бајаги, мене и по пет дена ми држат. А секој ден рацете ми киснат во вода, таква ми е работата.
Најубави марами според мене има во Камала, ама и скапички се... друга опција ти е LC Waikiki, преубави марами има околу 500 денари се (бар толку беа јас кога ја купив мојата). А за кожни машки новчаници провери дали има во Горица Трејд, само не знам дали им трае уште попустот...
Незнам дали е соодветна темава но сакам да прашам дали некој знае каде и дали се продават коректори за нокти и која е нивната цена?
Значи умрев, сакам водоотпорни кармини во лудни бои, како плава, жолта, многу темни бои. Еве како на сликава Кај нас не верувам дека има но дали знае некој каде можам да ги нарачам, од некоја страна на имтернет?