Можеш да си нарачаш од alexandar cosmetics од фирмата Nyx има во боја кармини жолта,плава итн ама не се водоотпорни барем така мислам
Кога ти го видов постот ме потсети дека имам видено вакво нешто на групер. Еве ти линк. Помината е понудава ама барем имаш информација каде се продава.
Марами имаш преубави и во Дуки Дасо, во Калиопи, а кожни новчаници има во Сити Мол штанд мислам дека е на втор спрат
Денес баш бев барав 10 минути немаше, вработената ми рече дека биле долу а не горе кај касите, се спуштив долу и другата вработена ми рече дека се горе како што рече ти кај касите...се врткав половина час и си заминав Пред колку време си ги видела ти? Фала однапред
Во неделата...освен ако не ги испокупиле Беа до најлевата каса, значи не веднаш до касата туку тој ѕидот пред да стигнеш до касата што е полн со шнолички, ластичиња...
Девојки не знаев каде да го поставам прашањево па затоа овде го пишувам. Дали некоја од вас има купано шминки од G-Youth Cosmetics што имаат страна на фб и како сте задоволни?
Не знаев дека има на пазар. Барав на нет по бутиците за долна облека , али комплети идат само. Благодарам премногу