Каде да си купам underbust, по можност со жици, а може и без... Валда ќе успеам да ставам сама ... : )))
Ти благодарам многу , ќе побарам во евроазија, јас бев пред некој ден ама набрзина влегов и излегов и не сум ги видела
Знае ли некој каде има чевли на полна пета? Може да бидат и отворени и затворени, било какви? Ми требаат чевли за излегување, зошто едвај одам на штикли. Еве нешто вака барам:
Имаш во било која продавница за чевли, односно, во секоја ќе најдеш по некое моделче. Прошетај низ град. Иначе, ме вчудовиди, мене ми е многу тешко да одам на полна пета, некако губам рамнотежа на штикли трчам немам гајле.
devojki kaj moze da najdam parcinja roba stradivarius? potocno kade se naoga prodavnicata stradivarius ? [mod-kirilica:29g00h0a][/mod-kirilica:29g00h0a]
Sakam da ve prasam dali bi mozelo za veligden da se oblecat sandali?? vi blagodaram [mod-kirilica43yuvas][/mod-kirilica43yuvas]
Па со оглед на тоа што синоќешната температура околу 24 часот беше околу 10 степени а потоа сигурно уште некој степен се снижила, јас лично повеќе би размислила чизми да носам него сандали Денските температури се топ и денес како што беше топло не изненадуваше што носеа некои сандали, иако јас ги оставам за во мај сандалите. Ама ноќниве температури се сеуште ниски и се движат до 10 степени, а тоа е доста ладно за боса нога и сандала.
zdravo, dali mozi da mi kazi nekoj od kaj da kupam vakov komblizon vo Prilep,od koja prodavnica?pozz i fala [mod-kirilica:1c3fc0tf][/mod-kirilica:1c3fc0tf]
Каде да најдам маска за очи за спиење? Имам сретнато во Тинекс, ама е околу 500, толку не ми се даваат, а исто има и една во Авон, ама каталог е, не знам што материјал е. Сретнал некој низ Скопје?
Јас имам видено во рамстор, 100евра минимум па нагоре За авон не ми ти препорачала, барем јас додека не видам.....
Вајлд јас имам видено во Пенти на ул.Македонија,ама не се загледав во цената. Не би требало да е скапа,провери
ај да прашам тука, бидејки гледам на др. место не ми одговарате. дали палтово го има сеуште во тејли вејл. има ли црно вакво??? ве молам кој знае нека пишееее!!!
јас имам видено во Џамбо мислам околу 200 денари дека беше а ако знаеш да шиеш можеш и да си сошиеш ептен е просто
има некој сретнато слични наочари ? само не реј бан, хаха, веќе не купувам оригинали откако моите први прекрасни (и скапички) реј банки ги скршив на второто носење ако сте виделе некаде кажете мии и цена ако знаете ии рамките не мора да се црни, може и онакви како мат леопардски или некоја друга боја, само да се ваква форма
Девојки, да ве прашам каде можам да најдам балетанки, кафени или кремасти и да бидат најобични - без ништо на нив? Фала однапред