Во ГТЦ на приземје продавницата гледа накај жена парк.Морам да напоменам дека тоа прозирното ужасно многу е остро и сече на нога и воопшто не е удобно за носење.
Каде може да се најдат вакви шишенца? Знам дека ги има на Али експрес, ама не можам да чекам. Ми требаат за наредна недела ????????
Ја има во гтц, во лептокарија и после зелено пазарче , спроти кјуби @Minnie 1 има вакви во веро џамбо
Денес случајно видов на фб некој "бутик ЕНЏЕЛ", имаше долги убави фустани од 2500 ден, кратките беа поефтини. Според мене навистина поволни цени. Побарај ги на фб, не знам каде се наоѓаат пошто само на брзина сликите ги разгледав. Се надевам ти помогнав
Каде можам да најдам вакви фармерки? Имате видено негде у Скопје? Ја ги гледав во NJ ама мислев ако знаете негде за некој друг модел....
Vo Stradivarius imaat dva modela.Potemni i posvetli,no svetlite se dosta iskinati.Isto taka i vo Zara ima. @Alondra Vo Peko...A isto taka i po aptekive cesto nosat ubavi anatomski papuci.
Има ли продавница за накит на Cartier во Македонија, јас не успеав да најдам информација. или каде можам да најдам нешто вакво
Немам ништо шетнато, па да ми кажите каде има нежни некој свечени ама не многу фустанчиња, може пантолони, сако и чевли за матура прашувам. Ама барам мали броеви?
Ми требаат вакви штиклиња, ептен ги бендисав. Ако има некој видено некаде, било каде, дали по продавница или на нет нека сподели (сликата ја најдов на инстаграм, се надевам нема да се налути девојката, ако чита )