Девојки, каде во Скопје, можам да најдам убав накит, ланче или обетки, по гломазни, во портокалова нијанса како на сликава. И таква боја на плик, ташна?
Mимс, имаат и пакувања, 2 во кутија (модел-килоти и стандардни, микрофибер), но лично, во однос на крој, повеќе ми се допаѓаат оние што ги предложив на Мадам-А. Колку за ориентација, пакувањата се 12, 99e, a другиве се 7,99е. Еве како изгледаат: А, овие се од Мy Essentials:
Исто имаш и во Сара Фешн, околу 300 денари се, а и на зелено пазарче до 150 денари беа сигурно. Во Х-интима, пак има раб од конецот од страна и се сомневам дека би можеле да се познаваат. Јас барам ваква сукња уз тело, со помал шлиц може, ама да не е од Бершка. Не ми се допаѓа како стои. Бидејќи сум меѓу број, па и широка ми е ..
na bitpazar ima novi doneseno, tamu mozes da najdes , jas pred nekoj den bev, kupiv 3lancinja, ednoto so go kupiv za 200 den, vo duki daso bese 450 istoto
@K.e.ll.y Bolje ne vleguvaj se cenite..400-500 do 1000 €. Mene me interesira kade mozam da si najdam ubavi sandali na polna peta ? Da ne videl nekoj niz prodavnicive?
Ако не најдеш мислам дека ова ќе биде многу лесно да се стесни малку на еден раб ако ти е широко. Чисто онака ако не ти текнало на опцијава, не верувам дека ќе биде многу скапо.
Сликата не се гледа, но имаш во Бершка,Манго, Зара..А можно е и да најдеш во Гтц на трети спрат во продавниците за фустани.
Зависи од модел до модел,јас ти препорачувам да појдеш и да си разгледаш тие што не се толку кичерајски се поевтини можеш и за 250 евра да најдеш. Цената зависи од тоа колку изработка има на него. Јас бев баш сега пред месец и се воодушевив од аспект како се шиени. Стојат ко лиени на тело,премногу се тешки во споредба со другиве фустани ама тоа на снага не се осеќа. На пример Ламас има нешто поевтини цени, ама квалитетот на изработка не се успоредува со овие.