Јас сум презадоволна од women secret, имам три, цените варираат, зависи од моделот, јас имам земено на за попуст за 890, а имам и земено од класичните што се по 1600. Никогаш немам перено градници во машина така што не би знаела да ти кажам. @srcence1607, Сино можеш и со црвени штикли/ташна, со жолти, бели, сребрени, исто и црните. Јас би одбрала некоја повпечатлива боја без разлика дали би носела сино или црно.
мене повеќе ми се допаѓа вторава комбинација. но секако тоа е ако ме прашуваш мене инаку црно фустанче секогаш можеш да го искомбинираш и со штикли и чанта во некоја друга боја и некое накитче во истата боја како чантата и чевлите. се надевам помогнав
Јас повеќе сум за црно фустанче и ете можеш него да го искомбинираш со кремасти со благ шпиц салонки или некоја друга боја и наместо ланче можеш од тие венчињата со ластик на косата да ставиш
Девојки кај да најдам некое црвено, штосно сако? Или пак цветно? И цените од прилика како им се движат?
Дали може некој да ми каже ако бил, или ако оди во Бершка дали го има фустанчево? (за да не одам за џабе) ХС http://www.bershka.com/mk/en/woman/bershka/dresses-and-jumpsuits-c179547p5735510.html
Дали некој видел вакви низ Ск? Ве мооооолам ако сте забележале некаде, пишете локација и цена, зашто страв ми е да ги порачувам онлајн од алиекспрес
Vakvi modeli na sandali ima vo Zara i site im se okolu 6000 den. ,imaat golem izbor.A isto taka ima i vo Bershka i Stradivarius,donele sega skoro,okolu 3500-4000 den.
@Leo83 jumpsuits имам видено во Еми во ГТЦ, се наоѓа на третиот спрат. Претежно се или корсети или со прерамки.
Каде да си купам во Скопјево фармерки со висок струк што не од 2000 денари па нагоре???? Помагајте...